Lang meditatie- en yogaweekend met Ciska Matthes en Stef Lauwers in april

Eind april 2024 geven Stef en ik samen een lang weekend in zencentrum Noorder Poort. Wij doen dat nu al jaren; ons eigen speciale programma met veel meditatie-in-beweging naast het stil zitten. We hebben gemerkt dat deze combinatie mensen enorm helpt om in het hier-en-nu te komen.
Doordat we dag buiten (op het gras) beginnen met staande oefeningen, ontspant en opent zich iets in je. De weidsheid van de omgeving is een verademing. In de zitmeditaties word je door mij op weg geholpen met subtiele aanwijzingen. Dat maakt het veel makkelijker om te landen, het gebabbel in je hoofd tot stilte te brengen en je meditatie te verdiepen.
Verder doen we ook eenvoudige yoga, met de nadruk op mindful bewegen. We wandelen buiten en genieten van de omliggende natuur. Verder zullen we ook tenminste één keer mantra's zingen, wat veel vreugde en plezier brengt, en het hart opent.
Uiteindelijk draait het er allemaal om de vrede in jezelf te vinden die er altijd al is, onder de stroom van gedachten, plannen en oordelen. En te realiseren dat je in wezen van nature al vrij bent. Want hoe je je ook voelt, en wat je ook denkt, je bent al hier. Er ontbreekt niets en er is niets teveel. Door steeds opnieuw in het huidige moment te landen en stil te worden, ga je dit ervaren.
Omdat veel mensen zeiden dat een weekend maar net genoeg is om er lekker in te komen, hebben we ditmaal een lang weekend van gepland, van donderdagavond 25 tot zondagmiddag 28 april.
Ik hoop je er te mogen verwelkomen!
Als je onverhoopt in april niet kunt, er komt ook nog een weekretraite: 24-30 juni en een weekend: 1-3 november 2024.

Warme groet,
Ciska

👉 https://www.hetoogvandeorkaan.nl/evenementen/evenement/retraite-in-noorderpoort-2-copy-2/


Datum: 08/02/2024

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties