Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Catherina H
Catherina H
5 jaren geleden

De afgelopen tijd heb ik om 8 uur of iets later gemediteerd. Nu het lichter wordt, zou ik graag om 6 uur of 7 uur willen beginnen. Hoe stel ik dat in op de 30now site? En verder zou ik ook graag oude meditaties in de avond weer terug willen horen, zelfde met de live meditaties. Waar ik ook zoek, ik vind slechts de onderwerpen, niet de mogelijkheid om het weer te beluisteren, klopt dat?

Team 30NOW
Dirk Wolbers
5 jaren geleden
Reageren op  Catherina H

Bedankt voor je reactie Catherina, je kunt gebruik maken van de agenda-reminders op https://www.30now.nl/routine#agenda waarmee je op een gekozen moment een notificatie ontvangt.
Met een Lidmaatschap kun je de Live en Dag-Meditaties terugluisteren via de Leden-pagina: https://www.30now.nl/leden/ – De Leden-pagina heeft trouwens een update gehad waarmee alle onderdelen eenvoudiger vindbaar zijn. Ben je hiermee geholpen? Gr, Dirk

Carla K
Carla K
5 jaren geleden

Ik ga graag smorgens vroeg mediteren, maar wordt me door deze dagelijkse meditaties meer dan eens bewust van mijn valkuil. Altijd eerst nog andere dingen doen, zorgen voor de ander en is mijn moment weer voorbij. Dan moet het toch nog ah einde vd dag, terwijl ik al in bed lig val ik al luisterend naar de meditatie in slaap… maar nu is het de ochtend!