Aankomende cursussen en meer nieuws

,

Hopelijk heb je een goede zomer achter de rug en gaat het verder ook goed met je.

Dirk en Joost zijn ook in de zomer doorgegaan met het verbeteren van het platform en het ontwikkelen van nieuwe Live Cursussen en Verdiepingsreeksen met inspirerende leraren. 

👉 Lidmaatschap
Heel veel dank voor je deelname met het Lidmaatschap. Je maakt het werk van 30NOW op deze manier mogelijk en draagt bij aan de continuïteit van het aanbod. Voor jezelf biedt het Lidmaatschap natuurlijk ook veel voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld toegang tot de meer dan 574 meditaties en lezingen en je ontvangt korting op Live Cursussen en Verdiepingsreeksen. Daarnaast heb je – via het hoofdmenu – toegang tot Op Locatie. Hier vind je de aankomende offline bijeenkomsten, zoals retraites, meditaties en cursussen van de begeleiders in één overzicht.

14 september start de Live Cursus:
👉 Mindfulness en de Vier Levensvrienden >>
Tijdens deze 4-delige Live Cursus verkennen we vier relationele kwaliteiten die ons de mogelijkheid bieden op een wijze, ruimhartige manier om te gaan met onszelf en met anderen – vriendelijkheid, mededogen/compassie, medevreugde en gelijkmoedigheid. We verkennen de vier levensvrienden vanuit het boeddhisme, vanuit onderzoek en vanuit de hedendaagse positieve psychologie. Frits Koster belicht de samenhang tussen de vier levensvrienden en de waarde van de beoefening van mindfulness – als basis voor het innerlijk kunnen luisteren en afstemmen welke levensvriend op het moment het best aansluit. Er zijn vier live sessies op maandagavond. 

25 September start de Live Cursus:
👉 Kennismaken met Mindfulness voor studenten en jong-volwassenen >>
Live cursus van 6 weken waarbij stapsgewijs wordt kennisgemaakt met de beoefening en toepassing van mindfulness. Naast 6 live sessies krijgen deelnemers toegang tot 6 thema-besprekingen en meditaties. Allen van tevoren opgenomen in hoge beeldkwaliteit. De prijs is extra laag gehouden zodat iedereen kan meedoen.

👉 The four Brahmaviharas van Ayya Virañani – Verdiepingsreeks – staat online >>
We zijn zeer verheugd dat de Amerikaanse non Ayya Virañani vanuit Myanmar vier inspirerende lezingen heeft verzorgd. Je kan ze bekijken op een zelfgekozen tijdstip. Naast de lezingen zijn er veel boeddhistische teksten te vinden die worden gebruikt in de lezingen. Spreektaal is Engels, de teksten zijn zowel in het Engels als in het Nederlands. 

👉 Podcast >>
Joost sprak met Ineke Visser. Zij werkte jarenlang in een hospice en is auteur van diverse boeken over sterven en initiatiefnemer van het Landelijk Expertisecentrum Sterven. Als docent is ze verbonden aan de Intensive ‘Omgaan met Sterven’ Het gesprek gaat over haar ervaringen in een hospice, sterven als een gelaagd proces en de ondersteunende rol van meditatie. Luister naar aflevering 19 via Apple Podcast, Spotify of ga naar 30NOW.nl/podcast

👉 Dagelijks Live Meditatie >>
Natuurlijk gaan we ook verder met Dagelijks Live Meditatie. Komende week gaan de volgende begeleiders live: Ank Schravendeel, Maarten Olthof, Joost van den Heuvel Rijnders, Khemadhammo, Mariëtte Verhoef en Leni Cellini.

Vragen of suggesties? Deel ze met ons.

Hartelijke groet,
Team 30NOW

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties