Op de dinsdagavonden – Back to Basics met Bart van Melik

Er zijn volop nieuwe ontwikkelingen waarvan we graag alvast de eerste met je willen delen. Op de dinsdagavonden gaan we Back to Basics met de nieuwe Live Cursus van Bart van Melik: 

We leven in complexe wereld waarin veel van ons gevraagd wordt. Vaak vragen we ook veel van onszelf. Dit overvragen kan zelfs doorsijpelen in meditatie. We kunnen alsmaar blijven zoeken naar nieuwe methodes of zijn teleurgesteld als de oefening niet meteen ‘werkt’.
Back to Basics is ontstaan vanuit de liefde en toewijding om te blijven oefenen met eenvoudige meditaties. Telkens weer terugkeren naar de ‘basics’ van de Boeddha’s oorspronkelijke instructies over mindfulness.

  • Elke live sessie is een mini-retraite met een eenvoudige meditatie van 30 minuten, een korte lezing en veel ruimte voor het delen van ervaringen en vragen.
  • Deze Live Cursus bestaat uit 4 dinsdagavonden van 19.30 tot 20.30 uur en wordt aangeboden in de maanden november, december en januari.
  • Je meldt je vooraf aan voor één of meerdere maanden. Daarbij heb je altijd de mogelijkheid om de live sessies terug te kijken via de cursus Startpagina.
  • Met Lidmaatschap bedragen de kosten voor deelname € 40,-
    Zonder Lidmaatschap bedragen de kosten voor deelname € 45,-

Ga naar 30NOW.nl/back-to-basics voor meer informatie en meld je direct aan.

Hartelijke groet,
Team 30NOW

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties