‘Tien spirituele metgezellen’ met Frits koster

,

Op veler verzoek kunnen we per vandaag de Verdiepingsreeks ‘Tien spirituele metgezellen’ van Frits Koster aanbieden. Heb je de eerdere gelijknamige 10-weekse Live Cursus gemist? Dan is dit een mooie kans om op een zelf gekozen moment kennis te maken met de tien spirituele metgezellen.

Nu beschikbaar:
‘Tien spirituele metgezellen’ – Verdiepingsreeks van Frits Koster

In je eigen tempo, op je eigen plek maak je kennis met de tien spirituele metgezellen.
In de boeddhistische psychologie worden tien heilzame kwaliteiten of deugden genoemd, die het welzijn van onszelf en van de wereld waarin we leven kunnen verfraaien. Je zou deze tien spirituele metgezellen, die officieel wel de tien ‘vervolmakingen’ (of pāramī in het Pali) worden genoemd, kunnen beschouwen als voorlopers van de hedendaagse positieve psychologie, die gericht is op welbevinden en optimaal functioneren.

  • Deze Verdiepingsreeks geeft direct toegang tot 10 video-opnames. Dit zijn opnames van eerdere live sessies.
  • Frits behandeld hierin steeds één van de tien vervolmakingen.
  • Je start met een meditatieoefening en daarna is er de lezing. Hierbij wordt de betreffende spirituele metgezel belicht vanuit westerse perspectieven (wetenschappelijk onderzoek en de positieve psychologie) en vanuit oosterse perspectieven (de boeddhistische psychologie).
  • Meer informatie & direct van start: 30now.nl/tien-spirituele-metgezellen

‘Spreken vanuit wijsheid’

Riët Aarsse start 8 september met de 5-weekse Live Cursus ‘Spreken vanuit Wijsheid’.We oefenen “Spreken vanuit wijsheid” door de intenties waarmee we spreken te onderzoeken terwijl we samen Insight Dialogue beoefenen.

Meer informatie en aanmelden >

‘De basis van het Boeddhisme’

Verken samen Zen-leraar Maarten Olthof de ‘Vier Edele Waarheden’ en het ‘Achtvoudige Pad’.
Vanwege de vakantieperiode hebben we de aanmeldperiode voor ‘De basis van het Boeddhisme verlengd’. Aanmelden is nog mogelijk tot en met zondag 21 augustus.

Meer informatie en aanmelden >

Nieuwe begeleider

Nieuw bij 30NOW is meditatiebegeleider Annetje Jikai Brunner. Zij sluit aan bij de groep vaste begeleiders welke met regelmaat Live Meditaties en Lezingen verzorgen.
“Als leerling en dharmaholder (Hoshi) van Irène Kaigetsu Bakker Sensei leidt Annetje momenteel onder haar wijze supervisie de zengroep van Zen Spirit Groningen.”

Annetje verzorgt 26 augustus haar eerste live meditatie bij 30NOW onder de titel ‘Stil en ongestoord’

Dank 🙏

Dank voor de donaties/ dana die we opnieuw hebben mogen ontvangen voor de begeleiders. Hiermee maak je dagelijks Live Meditatie mogelijk.
Daarnaast ook dank voor je steun in de vorm van een (nieuw of verlengd) Lidmaatschap. Hiermee maak je het platform 30NOW, het aanbod, de ontwikkeling en techniek mogelijk.

Live Meditatie

Er is deze zondagavond geen lezing, maar zondagochtend is er wel een Live Meditatie van Guido Scholte. Het thema is ‘Bewegen en stilzitten’ en we starten om 10.00 uur. Maandagochtend is er een Live Meditatie van Ciska Matthes over ‘Dankbaarheid’.
Bekijk de planning op 30NOW.nl/live en sluit aan bij de 30NOW online Sangha.
Je bent van harte welkom.

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties