#1

Wat is een boeddhist?

wat is een boeddhist

Maak kennis met Joost van den Heuvel Rijnders en Eveline Brandt, die vanaf nu in een serie keukentafelgesprekken zullen praten over mindfulness, meditatie en boeddhisme. Eerder schreven zij daarover al samen het boek ‘Terug naar de markt – boeddhisme in het dagelijks leven’. Nu gaan zij verder in podcast-vorm, en nemen ze jou als luisteraar mee in de inspirerende wereld van het mediteren en het boeddhisme. Wat is dat eigenlijk, een boeddhist? Iemand die geen vlees eet, altijd zen is en in reïncarnatie gelooft? Of ligt dit toch wat genuanceerder?

Andere afleveringen

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties

Over 30NOW Podcast

Welkom bij de podcast, waarin we in gesprek gaan over mindfulness, meditatie en boeddhisme. 

Ben je bezig met mindfulness of een andere vorm van meditatie en wil je hierin verder geïnspireerd worden? Misschien wil je meer weten over de bron van mindfulness en het boeddhisme? Schuif dan aan!
De moderne mindfulnesstraining maakt gebruik van eeuwenoude technieken en inzichten uit het boeddhisme. Die blijken nog altijd relevant en ondersteunend zijn voor onze moderne levens. De boeddhistische leer vraagt je niet om ook maar iets te geloven. Laat je gewoon meenemen in de gesprekken en pik eruit wat je goed kunt gebruiken.

Wil je deze podcast mogelijk maken? Je kunt lid worden van 30NOW. Als lid krijg je toegang tot honderden meditaties, lezingen, je kunt persoonlijk reageren met vragen en opmerkingen. Hartelijk dank!

Volg deze podcast om met regelmaat de laatste aflevering te ontvangen. Nieuwe afleveringen zijn direct beschikbaar om te streamen of te downloaden via Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Google Podcasts, iHeartRadio, Castbox, Spreaker en Deezer.

Meer info: 30NOW.nl/podcast

This is an automatically translated version of 30NOW.nl - Translations may not always be accurate