Nieuwe Live Cursus, begeleiders, 30NOW Boeken en meer…

Met de start van het nieuwe jaar 2021 zijn er 4 nieuwe ontwikkelingen die we graag met je willen delen:

Deze week zijn we gestart met de opnames voor de nieuwe 4-weekse Live Cursus van Irène Bakker: Leven met Sterven. Deze bijzondere Live Cursus zal gegeven worden van 6 februari tot en met 2 maart en bestaat uit o.a. opgenomen lezingen en Live sessies (op de dinsdagavond). Meer details en de aanmeldmogelijkheid delen we in de aankomende dagen, via e-mail, 30NOW.nl/nieuws en social media.

We mogen twee nieuwe begeleiders verwelkomen voor de live sessies.
De Nederlandse monnik Phap Xa zal de aankomende weken een lezing verzorgen vanuit de Thich Nhat Hanh traditie. Daarnaast sluit mindfulness trainer Ciska Matthes aan voor de ochtend meditaties.

Nieuw bij 30NOW: Boekpresentaties Maak kennis met nieuwe boeken van de begeleiders, volg live interactieve boekpresentaties, deel je vragen en leeservaringen. Ga naar 30NOW.nl/boeken en bekijk de Boekpresentaties van Frits Koster en de Dick Verstegen.

Een aantal deelnemers deelde de wens om de Live sessies zichtbaar te kunnen maken in hun eigen agenda. Dit is nu mogelijk. Je kan je eenvoudig abonneren op de digitale agenda waarmee iedere live sessie automatisch in je eigen digitale agenda verschijnt. De abonneer-knop vind je bovenaan de Live pagina voor leden.

Als laatste willen we willen onze dank uitspreken voor de hartelijke berichten, Lidmaatschappen en ondersteunende donaties die we hebben ontvangen de afgelopen weken. Door jullie steun kunnen we ook in 2021 doorgaan!

Hartelijke groet,
Team 30NOW

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties