We helpen je graag

Kun je het antwoord op je vraag hieronder niet terugvinden? Vul dan onderstaand formulier in. Team Ondersteuning neemt dan spoedig contact met je op.

 • We maken gebruik van een ticketsysteem voor een gestroomlijnde communicatie.
 • Wees met het beschrijven van je vraag of opmerking zo volledig mogelijk, zodat we je goed kunnen helpen.
 • Na het versturen van het formulier ontvang je een bevestiging in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Doorzoek 250+ veelgestelde vragen

De inhoudelijke lijn die we bij 30NOW volgen is een eigentijdse benadering van boeddhistische meditatie. Centraal staat de beoefening van mindfulness of aandacht: een erkennend gewaarzijn van lichamelijke en mentale ervaringen. Hoewel er verschillen zijn in stijlen en inhoud van de aangeboden meditaties, sluiten ze alle aan bij het principe van mindfulness. Er worden ook meditaties aangeboden die andere kwaliteiten tot ontwikkeling kunnen brengen zoals kalmte, vriendelijkheid en compassie.

Zie ook 30NOW.nl/over-30now

Vond je deze info nuttig?
Thumbs Up Icon 5
Thumbs Down Icon 0

Ja. Met een (betaald) Lidmaatschap heb je de mogelijkheid om de dagelijkse Live Meditaties en Lezingen terug te kijken wanneer het je past.
Je krijgt toegang tot alle bestaande 1000+ opnames en dagelijks worden hier nieuwe meditaties en (wekelijks) nieuwe lezingen aan toegevoegd.

Vond je deze info nuttig?
Thumbs Up Icon 1
Thumbs Down Icon 0

Hoe kan ik de verschillende begeleiders bij 30NOW verkennen?

Om de diverse begeleiders bij 30NOW te verkennen ga je naar 30NOW.nl/begeleiders om een overzicht te krijgen van alle begeleiders. Elke profielpagina biedt onder andere een korte biografie en het individuele aanbod bij 30NOW zoals een overzicht van de live sessies en cursussen die de begeleider aanbiedt.

We zijn trouwens bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten waarmee je het aanbod van jouw favoriete begeleiders gemakkelijk kunt volgen. Tot die tijd kun je hun profielpagina’s regelmatig bezoeken voor de nieuwste updates.

Vond je deze info nuttig?
Thumbs Up Icon 1
Thumbs Down Icon 0

Tijdens de gratis 30 Dagen Reeks kan je iedere Dag-Meditatie 48 uur beluisteren. Met het Lidmaatschap kan je alle Dag-Meditaties op ieder gewenst moment terugluisteren.

Vond je deze info nuttig?
Thumbs Up Icon 1
Thumbs Down Icon 0

We maken een onderscheid tussen 4 betalingen:

 • Donaties/ dana voor de begeleiders van de dagelijkse live sessies: Dit ondersteunt de begeleiders in het verzorgen van de live meditaties en lezingen. De ontvangen bedragen worden periodiek verdeeld onder de begeleiders die een live meditatie of lezing hebben verzorgd.
  Meer informatie (met een videoboodschap over dana van Joost): 30now.nl/doneren
 • Lidmaatschap-betalingen: Deze betalingen maken het platform 30NOW mogelijk. Hierbij geldt: Omdat iedere persoonlijke situatie verschilt, willen we je zelf de keuze geven welk bedrag voor het Lidmaatschap voor jou haalbaar of passend is.
  Meer informatie: 30now.nl/registratie
  De Lidmaatschap-betalingen stellen ons in staat om:

  • Het huidige aanbod te faciliteren;
  • De communicatie te verzorgen;
  • Ondersteuning te bieden waar nodig;
  • Het platform technisch verder te ontwikkelen;
  • Het aanbod te verbreden.
 • Deelname-tarief bij Live Cursussen en Verdiepingsreeksen: Hiermee kan 30NOW de Live Cursussen en Verdiepingsreeksen in samenwerking met de betrokken begeleider(s) aanbieden. Meer informatie: 30now.nl/cursussen-reeksen
 • Vrije gift voor 30NOW: Als laatste is er de mogelijkheid om tussentijds een vrije gift aan 30NOW over te maken. De ontvangen bedragen worden op dezelfde manier besteed als bij het Lidmaatschap. Het is extra steun voor het team dat op de achtergrond dagelijks bezig is met het faciliteren van onze missie ‘Meditatie voor iedereen toegankelijk maken’.
  Meer informatie: 30now.nl/over-30now

Tegelijkertijd mag geld nooit een belemmering vormen voor deelname. Daarom geldt:
Mocht het niet mogelijk zijn om het Lidmaatschap-basisbedrag of een cursus deelname-tarief te betalen, neem dan contact met ons op, zodat we voor jou tot een passende afspraak kunnen komen. Hoewel we als organisatie kosten maken, vinden we dat geld nooit een belemmering mag zijn om toegang te krijgen.

Dank namens het team van 30NOW, dank namens alle begeleiders voor je ondersteuning!

Vond je deze info nuttig?
Thumbs Up Icon 5
Thumbs Down Icon 0