Zohair Elabd is gecertificeerd mindfulness leraar en oprichter van ZoMindful. Met een team van mindfulness trainers verzorgt Zomindful in Amsterdam e.o. mindfulness- en vervolg trainingen voor particulieren, in onderwijs en bedrijfsleven. Daarnaast verzorgt Zohair weekend- en week retraites waarin de mindfulness vaardigheid opgedaan, verdiept en verbreed kan worden. Naast trainer is Zohair mindfulness opleider en heeft hij samen met Frits Koster en Lidewij Severins de opleiding tot MVMC-trainer (Mindfulness Verdiepen en Mindful Communiceren) opgezet.

“Ik ontdekte de kracht van mindfulness in een periode van veel stress. Toen ik een meditatietraining volgde ervoer ik niet alleen verlichting in mijn klachten, minder stress, minder gepieker en rsi klachten, maar ook dat ik er een gelukkiger en stabieler mens van werd. Er was een zaadje geplant wat uiteindelijk leidde tot mijn mindfulness trainerschap. Mindfulness leert mij beter om te gaan met de hectiek van alledag en simpelweg gelukkiger te zijn. Het delen van deze vaardigheid is dan ook mijn voornaamste drijfveer om mindfulness trainer te zijn.”

Recent toegevoegd voor leden

You are using the translated form version. We are dealing with a bug that may cause you to receive an error message when completing this questionnaire. In any case, please know that despite the possible error message, we have received your request in full.

Please note that this is an automatically translated page. While efforts have been made to provide an accurate translation, there may be occasional inaccuracies.