Eveline Brandt (1968) is een van de vaste begeleiders van 30NOW. Zij is in 2010 opgeleid aan het Instituut voor Mindfulness en werkt sindsdien met hart en ziel als mindfulnesstrainer in Leiden. Ze geeft in haar eigen ‘Centrum voor mindfulness Leiden’ trainingen in Mindfulness / MBSR op open inschrijving. De beoefening van mindfulness en meditatie heeft in haar eigen leven zo veel veranderd en zoveel goeds gebracht dat zij ruim tien jaar geleden haar baan als journalist heeft verruild voor het werk als mindfulnesstrainer.

Eveline vindt het belangrijk dat haar cursisten ook ná een training verder kunnen met de beoefening van meditatie en zich geïnspireerd blijven voelen door mindfulness. Ze geeft daarom naast de MBSR ook de verdiepingscursus Mindfulness & Zelfcompassie, en de Basiscursus Boeddhisme.  Ook biedt zij graag opfrisbijeenkomsten aan om mensen te helpen hun mindfulnessbeoefening levendig en geïnspireerd te houden. Bij 30now start zij daarom binnenkort online een serie ‘re-mindfulness’.

Af en toe schrijft Eveline nog als journalist over mindfulness, zij werkt bijvoorbeeld als freelancer voor Psychologie Magazine en wordt ook regelmatig gevraagd voor een lezing of interview hierover. Bij 30now kun je diverse meditaties en lezingen van Eveline vinden en haar podcast beluisteren met Joost van den Heuvel Rijnders. Samen met Joost zal zij najaar 2021 hun tweede boek uitbrengen: Terug naar het hart – compassie in het dagelijks leven.

Bekijk de boek-presentatie:

Terug naar het hart >