Mijn naam is Eveline Brandt (1968). Ik ben in 2010 opgeleid aan het Instituut voor Mindfulness. Ik werk sindsdien met hart en ziel als mindfulnesstrainer, en ook als journalist voor o.a. Psychologie Magazine. Vroeger heb ik fulltime in de journalistiek gewerkt, totdat ik inzag dat mijn (te) drukke bestaan ten koste ging van mijn gezondheid en mijn geluk.

Mindfulness heeft mijzelf veel handvatten gegeven om beter te zien en te voelen wat goed voor mij is – en daarnaar te handelen.
Het kan dus echt, weet ik inmiddels: leven met rust en harmonie terwijl je toch werkt en kinderen opvoedt.

Ik vind het heel boeiend om andere mensen kennis te laten maken met mindfulness, en als trainer te mogen zien wat dit voor hún leven kan betekenen. Bij 30NOW heb ik de kans om dit ook online te mogen overdragen aan andere belangstellenden dan mijn eigen cursisten, wat ik geweldig vind. Je kunt hier meditaties van mij volgen of mijn podcast beluisteren met Joost van den Heuvel Rijnders.

Recent toegevoegd

Podcast

Schuif aan bij Eveline Brandt  en Joost van den Heuvel Rijnders en volg de keukentafelgesprekken over meditatie, boeddhisme en mindfulness.

Voorbeeld-meditatie