Sinds de eerste jaren van 2000 ben ik gestart met de beoefening van meditatie en boeddhisme. Mijn eerste leraar was Thich Nhat Hanh. Van hem heb ik geleerd dat het pad van de dhamma en daarin het meditatiepad van een diepgaande eenvoud is. Ik mocht leren van verscheidene binnen en buitenlandse leraren in de Theravada traditie. Het meeste leer ik van het leven zelf waarin ik, net als ieder ander, de ontmoeting heb met de vier edele waarheden en waarin ik kan oefenen met het achtvoudig pad. Ik geef naast meditatiebegeleiding ook Mindfulness en Compassietrainingen en Mindful opvoed trainingen.

Recent toegevoegd voor leden

Podcast

Luister naar Mirjam bij verschillende Podcastafleveringen

You are using the translated form version. We are dealing with a bug that may cause you to receive an error message when completing this questionnaire. In any case, please know that despite the possible error message, we have received your request in full.

Please note that this is an automatically translated page. While efforts have been made to provide an accurate translation, there may be occasional inaccuracies.