In 2012 kwam Riët in contact met Insight Dialogue (ID) en ontdekte de kracht van het mediteren terwijl je in interactie bent.

Het Oosten en het Westen samenbrengen is een thema in haar leven en ze voelt zich diep verbonden met de beweging in het westen die inzichten uit de boeddhistische psychologie en de vroeg boeddhistische teksten begrijpelijk en ondersteunend maakt voor ons allemaal.

De positieve veranderingen die meditatie en verdieping teweeg kan brengen in en tussen mensen zijn een bron van inspiratie. Ze heeft ervaren dat harmonie, verbondenheid en zorgzaamheid voor jezelf, anderen, dieren, de omgeving en de planeet zich op een natuurlijke manier ontwikkelen. Daar hoef je geen boeddhist voor te zijn.
Ze heeft veel humor en gaat op een lichte manier om met de diepgang die in het pad ligt besloten.

Riët werkte als onderzoekspsycholoog (Phd) en kwaliteitsmanager in de jeugdzorg, GGZ en verslavingszorg. Haar leven draait momenteel om studie, oefening en delen van dhamma-inzichten. Ze is initiator van Amsterdam Inzichtmeditatie.

Recent toegevoegd voor leden

You are using the translated form version. We are dealing with a bug that may cause you to receive an error message when completing this questionnaire. In any case, please know that despite the possible error message, we have received your request in full.

Please note that this is an automatically translated page. While efforts have been made to provide an accurate translation, there may be occasional inaccuracies.