Marion (1968) haar eerste kennismaking met yoga, meditatie en adem begon in haar studententijd. Altijd was het druk in haar hoofd en ervaarde ze veel onrust en energie in haar lijf.
Ze sportte veel maar dat hoofd bleef aanstaan. Totdat ze bij yoga kwam. Hier leerde ze bewust te worden van haar lichaam, te werken met de adem, fijne strekkingen te ervaren en met aandacht en focus te bewegen; in- en ontspanning en door meditatie in stilte te kunnen zijn met wat is. Dit was zo magisch en helend voor haar, dat ze er nooit meer van is weggegaan. Yoga werd haar medicijn.

Vele opleidingen en retreats volgde en inmiddels geeft ze al meer dan 18 jaar les van vinyasa, (dynamische flow yoga) tot aan yin yoga (meditatieve yoga) en meditatie en ademwerk.
Vanaf 2013 werkt ze samen met Joost en geven ze twee keer per jaar een stilteretraite in Denekamp.

Marion heeft een praktijk voor yoga- coaching en ademwerk in de Achterhoek. Hier begeleidt ze met mensen op zoek naar innerlijke rust, balans en kracht zodat zij zelf gezonde keuzes kunnen maken en levensenergie vrij mag stromen.

Ieder voor- en najaar verzorgt ze Culturele yoga & boeddhisme reizen naar Nepal; het land waar ze een jaar met haar gezin heeft gewoond en gewerkt als yogadocent.