Na een reis naar Nepal ging ik in 1997 een beginnerscursus meditatie en boeddhisme volgen. Het voelde direct als thuiskomen. En dat is zo gebleven. Ik begon met concentratiemeditatie, maar zocht na een paar jaar verder en kwam uit bij vipassanameditatie in de Pieterpoortsteeg bij Jotika Hermsen. Er ontstond een groot vertrouwen in deze vorm van meditatie. Er volgden vele retraites met verschillende leraren en studieweken boeddhistische psychologie (Abhidhamma) bij de eerwaarde Prof. U Nandamala uit Birma.

Sinds 2008 geef ik wat ik geleerd heb door in meditatiecursussen, meditatiebegeleiding en introducties over de Abhidhamma. Vanaf 2017 begeleid ik samen met Helena Pauptit een online Dhamma studiegroep. Ik werk daarnaast als communicatieadviseur, werkgelukdeskundige en coach.

Ik ben nog steeds gefascineerd door de menselijke geest en de mogelijkheden van de geest om zich te blijven ontwikkelen. De heldere visie en richtlijnen van de Boeddha zijn een blijvende inspiratie voor mijn meditatie, mijn ontwikkeling en het dagelijkse leven.