Meditatie ervaar ik als ‘thuiskomen’, toelaten zoals het is, vanuit een houding van vriendelijkheid en mildheid en de helende werking die het heeft in relatie met mijzelf en de ander. In verbinding-verbondenheid is wat mij drijft; de frisheid van het moment en mildheid zijn daarin belangrijke elementen. Momenteel ben ik nieuwsgierig naar hoe de natuur het proces van meditatie beïnvloed en hoe aandachtig gewaarzijn ons kan openen voor de natuur. Vanaf 1998 mediteerde ik bij verschillende Oosterse en Nederlandse leraren. Vanaf 2008-2015 volgde ik lange retraites in IMS (Amerika) (Joseph Goldstein en Carol Wilson). Van Patricia en Charles Genoud, Frits Koster en Ank Schravendeel leerde ik vipassana meditatie en metta te integreren. Voorheen werkte ik als (wijk)verpleegkundige lange tijd in de verloskunde/kraamzorg en met mensen die stervende waren en ben 5 jaar in een hospice werkzaam geweest. Vanaf 1992-2018 werkte ik als psychosynthese-theapeute in een eigen praktijk. Ik organiseer met collega’s meditatieretraites en ben verbonden met het collectief meditatiebegeleiders zie www.vipassana.nu.Ik begeleid meditatie in Amsterdam: www.amsterdaminzichtmeditatie.nl / www.riakea.nl

Recent toegevoegd voor leden

You are using the translated form version. We are dealing with a bug that may cause you to receive an error message when completing this questionnaire. In any case, please know that despite the possible error message, we have received your request in full.

Please note that this is an automatically translated page. While efforts have been made to provide an accurate translation, there may be occasional inaccuracies.