Elke dag een bewust moment van vriendelijke aandacht voor je binnenwereld is belangrijk. Hoe zit je erbij? Wat ervaar je op dit moment? Wat heb je nu nodig?

Mijn meditaties zijn gericht op het trainen van open, vriendelijke aandacht. Ik ondersteun je graag bij het anders leren omgaan met gedachten, gevoelens, fysieke sensaties en de innerlijke criticus. Maar ook bij het vinden van meer vertrouwen, rust en zachtheid in je leven. Mindfulness en compassie zijn belangrijke vaardigheden die je kunt leren om gezond en veerkrachtig te kunnen leven.

Mijn naam is Maryvonne Verkerke (1970) en ik ben een ervaren Meditatiebegeleider en Mindfulnesstrainer MBSR voor volwassenen, jongeren en kinderen, (zelf)Compassietrainer MBCL, Trainer Mindful Ouderschap, ACT coach en Yin Yoga docent. Ook ben ik eigenaar, hoofddocent en supervisor bij Gentleminds, Instituut voor Mindfulness. Ik studeerde communicatie, beoefen Vipassana meditatie en verdiep me graag in de boeddhistische psychologie. Als supervisor ben ik verbonden aan de MBCL Compassietrainer Teacheropleiding van Frits Koster en Erik van den Brink. Sinds 2010 schrijf ik verschillende blogs en artikelen op mijn website Compassiememo.