Elke dag een bewust moment van vriendelijke aandacht voor je binnenwereld is belangrijk. Hoe zit je erbij? Wat ervaar je op dit moment? Wat heb je nu nodig?

Mijn meditaties zijn gericht op het trainen van open, milde en vriendelijke aandacht. Ik ondersteun je graag bij het anders omgaan met gedachten, gevoelens, fysieke sensaties en de innerlijke criticus en bij het vinden van meer vertrouwen, rust en zachtheid in je leven. Mindfulness, meditatie en compassie zijn belangrijke vaardigheden die je kunt leren om gezond en veerkrachtig te leven. Je kunt leren meestribbelen met de soms hoge golven van het leven.

Mijn naam is Maryvonne Verkerke (1970) en mindfulness en meditatie hoort al 12 jaar bij mijn dag. Het zorgt voor een goed functioneren van mijn innerlijke tomtom, waardoor ik bewuste keuzes maak en anders omga met onrust, gedachten en gevoelens. Meditatie herinnert me dat ik uit het denken kan stappen en vervolgens de aandacht op een vriendelijke manier in de dag kan brengen. Ik ben drie jaar Zenstudent geweest en studeer op dit moment Vipassana Meditatie en Boeddhistische Psychologie.

In het dagelijks leven ben ik mindfulnesstrainer voor volwassenen, jongeren en kinderen, compassietrainer en mindful parenting trainer, verbonden aan mijn bedrijf De Mindfulnessschool, het Mindfulness Centrum Kennemerland en een Centrum voor Integratieve Geneeskunde. Ook ben ik supervisor aan de opleiding tot Compassietrainer MBCL.

Ik zal je met veel plezier begeleiden!

Recent toegevoegd