Maryvonne (1970) is een van de pioniers van compassie in Nederland. Binnen haar Gentleminds Instituut voor Compassie begeleidde ze vanaf 2021 een transitieproces, waarin mindfulness in Nederland zich transformeerde in de richting van compassie. Maryvonne is Communicatiedeskundige, Compassietrainer, Mindfulnesstrainer voor volwassenen, jongeren en kinderen en Mindfulness-Based Supervisor. Ze beoefent Vipassana Meditatie en Zhineng Qigong sinds 2014 en is ook opgeleid als Trainer Mindful Compassionate Parenting en ACT coach. Ze volgt nu de opleiding tot Zhineng Qigong Teacher, meditatie in beweging, een pijler van de Traditionele Chinese Geneeskunde om lichaam en geest in balans te houden. Maryvonne is als oprichter, eigenaar en hoofddocent verbonden aan Gentleminds en als supervisor en docent ook aan de Compassie MBCL Opleiding van Frits Koster en Erik van den Brink. In haar praktijk in Haarlem begeleidt ze al vijftien jaar meditatiegroepen, trainingen en workshops. Sinds 2010 schrijft ze blogs en artikelen op Compassiememo, haar platform voor Schrijven met Compassie.

Recent toegevoegd voor leden

You are using the translated form version. We are dealing with a bug that may cause you to receive an error message when completing this questionnaire. In any case, please know that despite the possible error message, we have received your request in full.

Please note that this is an automatically translated page. While efforts have been made to provide an accurate translation, there may be occasional inaccuracies.