9 juni 2024
15.00 – 17.00 uur

Chronisch ziek zijn en de Dhamma

Hoe kan de Dhamma ons ondersteunen als we te maken hebben met een chronische ziekte?

Mirjam Schild & Ank Schravendeel

In navolging van de podcast ‘Chronisch ziek zijn – Hoe leef je dat?‘ is op 9 juni de kans om live in gesprek te gaan met Ank en Mirjam tijdens de interactieve online workshop ‘Chronisch ziek zijn en de Dhamma’.

Tijdens deze workshop ontdek je de kracht van opmerkzaamheid en de Dhamma in het omgaan met chronische ziekte. Deze workshop biedt je de mogelijkheid om de principes van de Dhamma toe te passen in je dagelijks leven, wat kan leiden tot meer innerlijke vrede en veerkracht. Ank Schravendeel en Mirjam Schild, beiden ervaringsdeskundigen op het gebied van leven met een chronische ziekte, delen hun inzichten en ervaringen om met dergelijke uitdagingen om te gaan.

Of je nu zelf te maken hebt met een chronische ziekte of in je omgeving hiermee geconfronteerd wordt, deze workshop is ontworpen om je te ondersteunen. Ank en Mirjam zullen dieper ingaan op belangrijke thema’s zoals lijden, pijn en compassie, en hoe een meditatieve benadering kan helpen bij het verminderen van weerstand tegen ongemak en frustratie. Deze aanpak is gebaseerd op de wijsheid dat verandering begint waar weerstand eindigt.

Mis deze kans niet om vanuit een nieuwe richting naar chronische ziekte te kijken en deze te bevragen. Meld je nu aan voor een plek bij deze online workshop.

De workshop is op 9 juni, van 15.00 tot 17.00 uur. Zorg dat je eerste rang zit en meldt je aan!

Data: 9 juni 2024

Tijd: 15.00 tot 17.00 uur