#3

Mediteren, wat levert dat op?

mediteren opleveren voordelen

Waarom zou je dat nou eigenlijk willen, iedere dag 20 of 30 of 40 minuten stilzitten op een meditatiekussen of keihard meditatiebankje, de ogen gesloten, de aandacht op de adem gericht? In onze tijd willen we eigenlijk altijd dat alles wat we doen en aanpakken ‘iets oplevert’. Hoe zit dit dan bij meditatie? Met veel geduld en vertrouwen gaat dat je zeker ook iets opleveren, maar wat? Luister naar aflevering 3 van de serie keukentafelgesprekken over mindfulness, meditatie en boeddhisme.

Andere afleveringen

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Ton v
Ton v
3 jaren geleden

Bedankt Joost en Evelien. Bijzonder en inspirerend hoe mooi concreet en invoelbaar jullie mij mee laten luisteren naar de vruchten van de beoefening.

Over 30NOW Podcast

Welkom bij de podcast, waarin we in gesprek gaan over mindfulness, meditatie en boeddhisme. 

Ben je bezig met mindfulness of een andere vorm van meditatie en wil je hierin verder geïnspireerd worden? Misschien wil je meer weten over de bron van mindfulness en het boeddhisme? Schuif dan aan!
De moderne mindfulnesstraining maakt gebruik van eeuwenoude technieken en inzichten uit het boeddhisme. Die blijken nog altijd relevant en ondersteunend zijn voor onze moderne levens. De boeddhistische leer vraagt je niet om ook maar iets te geloven. Laat je gewoon meenemen in de gesprekken en pik eruit wat je goed kunt gebruiken.

Wil je deze podcast mogelijk maken? Je kunt lid worden van 30NOW. Als lid krijg je toegang tot honderden meditaties, lezingen, je kunt persoonlijk reageren met vragen en opmerkingen. Hartelijk dank!

Volg deze podcast om met regelmaat de laatste aflevering te ontvangen. Nieuwe afleveringen zijn direct beschikbaar om te streamen of te downloaden via Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Google Podcasts, iHeartRadio, Castbox, Spreaker en Deezer.

Meer info: 30NOW.nl/podcast

This is an automatically translated version of 30NOW.nl - Translations may not always be accurate