Op retraite

Frits Koster, Jetty Heynekamp

Je leven verdiepen met mildheid en mindfulness

Uitgeverij: Asoka

Frits Koster

Frits Koster

Frits Koster beoefent sinds 1979 vipassana-meditatie en leefde van 1982-1988 als monnik in kloosters in Zuidoost-Azië, waar hij mediteerde en boeddhistische psychologie studeerde. Hij heeft jarenlange ervaring als retraitebegeleider. Hij is daarnaast gecertificeerd mindfulnesstrainer en is als docent verbonden aan diverse opleidingsinstituten tot mindfulnesstrainer in Nederland en andere Europese landen en is geschoold als trainer in Interpersoonlijke Mindfulness en Mindfulness-Based Supervisie. Met Erik van den Brink heeft Frits de training Mindfulness-Based Compassionate Living (MBCL) ontwikkeld. Hierover hebben zij Compassievol leven (Boom, 2016) en het hulpboek Compassie in je leven (Boom, 2019) gepubliceerd.

Meer over Frits Koster >

Jetty Heynekamp

Jetty Heynekamp is werkzaam geweest als fysiotherapeute, beoefent sinds 1982 inzichtmeditatie en heeft veel ervaring in het werken met mensen met fysieke beperkingen. Zij is gecertificeerd mindfulness- en compassietrainer. Daarnaast verzorgt Jetty tijdens retraites naast de praktische organisatie ook mindful bewegen en houdingadviezen. Frits en Jetty beheren het Trainingsbureau Mildheid & Mindfulness, van waaruit zij meditatieretraites begeleiden in binnen- en buitenland. Samen hebben zij als (co)auteurs de volgende publicaties verzorgd: het audioboek Mildheid (Asoka, 2011), Vier levensvrienden (samen met Erik van den Brink, Asoka, 2013), Houvast voor elkaar met Nadine Kohle, Stans Drossaert en Ernst Bohlmeijer, Lannoo, 2020) en De kunst van mindful communiceren (Boom, 2020).

Live Boekbespreking

Beschikbaar vanaf 15 jun 2021

Deel je vraag of leeservaring

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Gertien O
Gertien O
9 maanden geleden

Vanavond benoemde Frits de website van 30now als plek waar zijn oefeningen Tonglen te vinden zouden zijn. Helaas vind ik niet wat ik zocht. Kan iemand me de weg wijzen met een link naar de juiste vindplaats?

This is an automatically translated version of 30NOW.nl - Translations may not always be accurate