30 Dagen programma

Met activatie ga je direct van start met 30 dagen mediteren:
● Je mediteert 30 dagen, 15 minuten per dag;
● Iedere dag krijg je toegang tot een nieuwe Dag-meditatie;
● Je leert stapsgewijs de kracht van meditatie begrijpen en ervaren;
● Na 30 dagen verloopt je toegang en kun je een Lidmaatschap overwegen.

Lidmaatschap activeren of verlengen

Meer toegang, verdieping en verbinding met het Lidmaatschap.

1000+ meditaties & lezingen van diverse begeleiders en stromingen, direct toegankelijk;

Inzicht bij en antwoord op veelvoorkomende meditatie-uitdagingen;

Behoud toegang tot aangeschafte Live Cursus & Verdiepingsreeks materiaal;

Onbeperkte toegang tot het 30 Dagen programma & de verdiepende Hartmeditaties;

Ondersteun onze missie ‘Meditatie voor iedereen’;

Kies zelf het Lidmaatschap-tarief dat bij jou past.

 Het Lidmaatschap dient voor een deel als vergoeding voor onze werkzaamheden. We investeren bijvoorbeeld in de techniek, bieden technische ondersteuning aan alle deelnemers en begeleiders, zorgen voor een goede online beveiliging en blijven bezig met het verbeteren van het gebruiksgemak.
Daarnaast willen we het aanbod verder verduurzamen, verbreden en nieuwe cursussen ontwikkelen. Zo blijven we ons inzetten voor ons doel: meditatie toegankelijk maken voor iedereen. 

Omdat iedere persoonlijke situatie verschilt, willen we je zelf de keuze geven om te bepalen welk bedrag, voor het Lidmaatschap, voor je haalbaar en passend is. Daarom hanteren we drie tarieven voor het Lidmaatschap: Basis, Midden en Ambassadeur. De toegang is bij deze tarieven hetzelfde, maar de manier waarop je bijdraagt, is verschillend en wordt hierboven per tarief toegelicht.

Tegelijkertijd mag geld nooit een belemmering vormen voor deelname. Daarom geldt:
Mocht het niet mogelijk zijn om het Basis-tarief te betalen, neem dan contact met ons op, zodat we voor jou tot een passende afspraak kunnen komen.
Want hoewel we een organisatie zijn welke kosten maakt, zijn we van mening dat geld nooit de reden mag zijn om geen toegang te krijgen.

Veel gestelde vragen:

Gemiddeld duurt een Dag-meditatie 15 minuten met een maximale tijdsduur van 18 minuten. Meer informatie over Dag-meditaties vind je hier.

Vond je deze info nuttig?
0
0

Tijdens het 30 Dagen account kan je iedere Dag-Meditatie 48 uur beluisteren. Met het Lidmaatschap kan je alle Dag-Meditaties op ieder gewenst moment beluisteren.

Vond je deze info nuttig?
0
0

We maken een onderscheid tussen 4 betalingen:

 • Donaties/ dana voor de begeleiders van de dagelijkse live sessies: Dit ondersteunt de begeleiders in het verzorgen van de live meditaties en lezingen. De ontvangen bedragen worden periodiek verdeeld onder de begeleiders die een live meditatie of lezing hebben verzorgd.
  Meer informatie (met een videoboodschap over dana van Joost): 30now.nl/doneren
 • Lidmaatschap-betalingen: Deze betalingen maken het platform 30NOW mogelijk. Hierbij geldt: Omdat iedere persoonlijke situatie verschilt, willen we je zelf de keuze geven welk bedrag voor het Lidmaatschap voor jou haalbaar of passend is.
  Meer informatie: 30now.nl/registratie
  De Lidmaatschap-betalingen stellen ons in staat om:

  • Het huidige aanbod te faciliteren;
  • De communicatie te verzorgen;
  • Ondersteuning te bieden waar nodig;
  • Het platform technisch verder te ontwikkelen;
  • Het aanbod te verbreden.
 • Deelname-tarief bij Live Cursussen en Verdiepingsreeksen: Hiermee kan 30NOW de Live Cursussen en Verdiepingsreeksen in samenwerking met de betrokken begeleider(s) aanbieden. Meer informatie: 30now.nl/cursussen-reeksen
 • Vrije gift voor 30NOW: Als laatste is er de mogelijkheid om tussentijds een vrije gift aan 30NOW over te maken. De ontvangen bedragen worden op dezelfde manier besteed als bij het Lidmaatschap. Het is extra steun voor het team dat op de achtergrond dagelijks bezig is met het faciliteren van onze missie ‘Meditatie voor iedereen toegankelijk maken’.
  Meer informatie: 30now.nl/over-30now

Tegelijkertijd mag geld nooit een belemmering vormen voor deelname. Daarom geldt:
Mocht het niet mogelijk zijn om het Lidmaatschap-basisbedrag of een cursus deelname-tarief te betalen, neem dan contact met ons op, zodat we voor jou tot een passende afspraak kunnen komen. Hoewel we als organisatie kosten maken, vinden we dat geld nooit een belemmering mag zijn om toegang te krijgen.

Dank namens het team van 30NOW, dank namens alle begeleiders voor je ondersteuning!

Vond je deze info nuttig?
3
0

Ja en Nee. Met het 30 Dagen programma neem je deel aan een compleet begeleid 30-daags programma om meditatie te begrijpen en te beoefenen. Na 30 dagen vervalt echter je toegang en kan je overstappen op het Lidmaatschap. Hiermee behoud je toegang tot nieuwe Live Meditaties en kan je Dag-meditaties terugluisteren. Daarnaast krijg je toegang tot exclusieve content zoals nieuwe reeksen, meditaties en lezingen.

Vond je deze info nuttig?
0
0

Aan de 30NOW Live sessies kan iedereen, met of zonder 30NOW account, live deelnemen.
De 30NOW Live sessies die je kan terugkijken met het Lidmaatschap kun je ook vrij delen met iedereen. Hiervoor maak je gebruik van de deelknoppen welke zichtbaar zijn op iedere terugkijk-pagina.

De meditaties uit het 30 Dagen programma, uit cursussen en verdiepingsreeksen kun je niet delen.

Vond je deze info nuttig?
0
0

Dit is afhankelijk van je toegang. Tijdens het 30 Dagen programma kun je de Dag-Meditatie van vandaag en gisteren beluisteren. Daarnaast kun je deelnemen aan Live Meditaties maar deze niet terugluisteren.
Met het Lidmaatschap kan je o.a. alle Dag-Meditaties, Live Meditaties en Live Lezingen terugluisteren/ terugkijken wanneer het je past.

Vond je deze info nuttig?
1
0

Nee hoor. Je kan ook direct starten met een Lidmaatschap zonder het 30 Dagen programma te hebben gevolgd.
Met een Lidmaatschap heb je trouwens toegang tot alles uit het 30 Dagen programma.

Vond je deze info nuttig?
1
0

Het laatste nieuws lees je op de openbare Nieuws pagina of op je Meditatie-pagina (achter login).

Vond je deze info nuttig?
0
0

Een van de grootste obstakels die mensen tegenkomen wanneer ze voor het eerst beginnen met mediteren, is de tijd die het vergt. Er is geen vastomlijnd antwoord op de vraag hoe lang iemand moet mediteren om de voordelen van deze praktijk te ervaren. De lengte van de meditatie is belangrijk, maar dat geldt ook voor de kwaliteit van de meditatie. Mediteren gedurende 30 minuten met constante onderbrekingen en afleiding kan hetzelfde effect hebben als 10 minuten mediteren zonder afleiding.

Met 30NOW kiezen we voor 15 minuten omdat dit voldoende tijd biedt om je rustig mee te nemen in het onderwerp van de dag, de meditatie in te leiden, zelf de kracht van meditatie te ervaren en weer rustig af te sluiten. Daarnaast past 15 minuten redelijkerwijs in iedere agenda.

Vond je deze info nuttig?
1
0

Reacties tijdens Live Lezingen en Live Meditaties zijn beperkt zichtbaar.

Wanneer je beschikt over een Lidmaatschap heb je onder andere de mogelijkheid om ook achteraf op Live sessies met beeld te reageren.
Meer informatie over het Lidmaatschap vind je hier.

Vond je deze info nuttig?
0
0

Vooraf goed om te noemen: Met een Lidmaatschap kun je o.a. alle meditaties uit het 30 Dagen programma onbeperkt terugluisteren.

Het 30 Dagen programma is zo opgebouwd dat je stapsgewijs je kennis en ervaring verder gaat verdiepen. Iedere dag zit inhoudelijk iets anders in elkaar. Om geen waardevolle informatie en technieken mis te lopen raden we je aan om iedere dag deel te nemen. Wanneer je ondanks je vastbeslotenheid een Dag-meditatie hebt moeten missen, raden we je aan om de daarop volgende dag de Dag-meditatie als nog te beluisteren. Iedere Dag-meditatie is tijdens het 30 Dagen programma 48 uur beschikbaar.

 

Vond je deze info nuttig?
1
0

Wij gebruiken je feedback gedeelde om 30NOW verder te ontwikkelen. Na het 30 Dagen programma kan je toegang behouden en meer meditaties en lezingen ervaren door lid te worden.

Vond je deze info nuttig?
0
0

Op 30NOW.nl/accounts-vergelijken vind je de verschillen per account.
Daarnaast is het goed om te weten dat je geen account nodig hebt voor deelname aan de dagelijkse live meditaties en lezingen.

Vond je deze info nuttig?
0
0

Het 30 Dagen programma biedt jou:

 • Dagelijks toegang tot een nieuwe geleide meditatie;
 • Stapsgewijs leer je in 30 dagen wat meditatie is en hoe het werkt;
 • Je gaat zelf mediteren om de positieve effecten te ervaren;
 • Toegang tot tips welke je helpen bij de meditatie;
 • Naast de Dag-meditaties kan je ook de kracht van Live Meditaties en Live Lezingen ervaren;
 • Tussentijd kan je jouw ervaringen delen zodat we 30NOW verder kunnen verbeteren.
Vond je deze info nuttig?
0
0

Op 30NOW.nl/accounts-vergelijken vind je de verschillen per account.
Daarnaast is het goed om te weten dat je geen account nodig hebt voor deelname aan de dagelijkse live meditaties en lezingen.

Vond je deze info nuttig?
0
0
 • Om deel te nemen aan Live Meditaties en Lezingen is geen account vereist. Je kunt dus direct live deelnemen.
 • Voor het toegang tot het archief, waarbij je alles kunt terugkijken, heb je een Lidmaatschap account nodig.
 • Om deel te nemen aan een cursus moet je een Lidmaatschap account of een Cursussen account hebben.

Bekijk de vergelijking van de verschillende accounts om te zien welk account op jou van toepassing is.

Vond je deze info nuttig?
0
0

Naast verschillen in stem, stroming en stijl van begeleiding, verschilt het aanbod per begeleider. Bekijk de profielpagina’s voor het individuele aanbod.

Vond je deze info nuttig?
0
0

De inhoudelijke lijn die we bij 30NOW volgen is een eigentijdse benadering van boeddhistische meditatie. Centraal staat de beoefening van mindfulness of aandacht: een erkennend gewaarzijn van lichamelijke en mentale ervaringen. Hoewel er verschillen zijn in stijlen en inhoud van de aangeboden meditaties, sluiten ze alle aan bij het principe van mindfulness. Er worden ook meditaties aangeboden die andere kwaliteiten tot ontwikkeling kunnen brengen zoals kalmte, vriendelijkheid en compassie.

Zie ook 30NOW.nl/over-30now

Vond je deze info nuttig?
2
0

Mogelijkheid voor het lezen van reacties en het plaatsen van nieuwe reacties – is mogelijk bij:

Vond je deze info nuttig?
0
0

Staat jouw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op!

This page is automatically translated, there may be occasional inaccuracies.