Cursus introductie tot Dhammakaya-meditatie

Vanaf 5 september 2023 beginnen we een nieuwe reeks voor beginners in Dhammakaya- meditatie. We zullen daarin de basisideeën behandelen die belangrijk zijn bij het integreren van meditatie en mindfulness in je dagelijks leven. Elke avond zullen we ook samen mediteren om het geleerde meteen toe te passen.

De avonden kunnen fysiek of online gevolgd worden: dinsdag fysiek en donderdag online. De leraren zijn luang phi Sander en Tom Van den Steen. Lp Sander zal de de fysieke avonden verzorgen, en Tom de online avonden. Elke week zullen we op beide dagen hetzelfde onderwerp vertellen; als je dus een keer een dinsdagavond mist, kun je dit op donderdagavond inhalen. Maar er zijn ook mensen die beide avonden volgen, omdat beide leraren hun eigen invalshoek hebben, wat helpt in het leerproces. Let op, niet alle online avonden zijn op donderdag; soms zijn ze op maandag. Dit staat aangegeven in het programma hier: https://www.stichting-dhammakaya.nl/nl/2023/08/13/cursus-introductie-tot-dhammakaya-meditatie/.

Voor de online meditatieavonden heb je enkel een deelnamelink nodig. Voor meer informatie, zie hier: https://www.stichting-dhammakaya.nl/nl/wie-is-wie/. Voor de fysieke bijeenkomsten is een eenvoudige inschrijving nodig: https://forms.gle/qSTXbUobWKdC6pLG8. Voor meer informatie, zie hier: https://www.stichting-dhammakaya.nl/nl/mediteren-in-de-tempel/.

Hier is ons adres: https://www.stichting-dhammakaya.nl/nl/contact/. In de winter houden we de meditatieavonden op huisnummer 47, in het centrum, de voormalige pastorie; in de zomer houden we de avonden op huisnummer 45, in de tempel, de voormalige kerk.

Tijdens de avonden volgen we dit programma:

19.30 uur introductie, samenvatting onderwerp van vorige avond
19.45 uur meditatie
20.15 uur les
20.45 uur einde avond

👉 https://www.stichting-dhammakaya.nl/nl/2023/08/13/cursus-introductie-tot-dhammakaya-meditatie/


Datum: 14/08/2023

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties