Retraite in september

Van 15-17 september begeleid ik samen met Stef Lauwers een weekend in de Noorder Poort in Drenthe. Aansluitend ook een kleine week van 17-23 september.
Wat onze retraites speciaal maakt, is de ruimte die er is voor lichaamsbeweging en -bewustzijn. Terwijl er ook veel gezeten wordt (met sporadisch geleide meditaties) is er ook tijd voor bodyscan, yoga, qigong en loopmeditatie. Dat maakt het programma gevarieerd en heel effectief tegelijk. Deelnemers zeggen dat het hen helpt om in het moment te zijn en uit hun hoofd te komen! En het is gewoon fijn om ook te bewegen en buiten te zijn.
De essentie waar het om draait, is je oorspronkelijke vrijheid te ontdekken: want je bent niet wie je denkt te zijn. Je wordt in wezen geenszins bepaald door al je gedachten en gevoelens, die vluchtig en ongrijpbaar zijn. Door steeds opnieuw terug te keren naar dat wat ís, naar de stille ‘ondergrond’ in jezelf, ontdek je dat er niets te verliezen en niets te winnen valt. Je bent er al, en alles is goed zoals het is.

👉 https://www.hetoogvandeorkaan.nl/evenementen/evenement/retraite-noorderpoort/


Datum: 24/08/2023

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties