24 maart 2024
20.00 – 22.00 uur

Mindfulness in het gezinsleven

Susan Bögels

Voel jij de druk van werk, school en andere verplichtingen die spanningen en een gebrek aan rust veroorzaken binnen het gezin?

Heb je je ooit afgevraagd hoe mindfulness niet alleen jou, maar ook je gezin kan verrijken? Of hoe je de principes van mindful parenting kunt delen met je kinderen en je partner?

Ontdek de kracht van ‘Mindfulness in het gezinsleven’ tijdens deze inspirerende workshop.

Integratie van mindfulness in het gezin biedt de mogelijkheid om samen uitdagingen aan te gaan en een gebalanceerde levensstijl te creëren. Deze workshop biedt handvatten om bewust te leven, stress te verminderen en de onderlinge band te versterken.

Hoewel gezamenlijke mindfulness-training niet noodzakelijk is om de positieve effecten te ervaren, biedt deze workshop de kans om te ontdekken hoe mindfulness in het gezin niet alleen jouw leven verrijkt, maar ook positieve invloeden heeft op de relaties met je kinderen, partner of co-ouder. We beantwoorden vragen als: ‘Kan ik mindfulness aan mijn kinderen leren?’ en ‘Wat als mijn partner niet meedoet?’

Ontdek, door middel van je eigen meditatie-ervaring, hoe mindfulness in de dynamiek van een gezin kan bijdragen.

Ervaring met Mindfulness is niet vereist.

Let op: Deze workshop wordt niet opgenomen en is dus niet terug te kijken! Zorg dat je er live bij bent voor een unieke, niet te missen ervaring.

Data: 24 maart 2024

Tijd: 20.00 tot 22.00 uur