30 Dagen programma

Met activatie ga je direct van start met 30 dagen mediteren:
- Je mediteert 30 dagen, 15 minuten per dag
- Iedere dag krijg je toegang tot een nieuwe Dag-meditatie
- Je leert stapsgewijs de kracht van meditatie begrijpen en ervaren
- Na 30 dagen verloopt je toegang en kun je een Lidmaatschap overwegen

Free

Accountinformatie


Begeleider volgen - 30 dagen reeksCoupon code

Coupon activeren

 • Lidmaatschap: Free
 • Te betalen:

 • Stap 1

  Accountgegevens invoeren

  Al ingelogd? Dan worden je gegevens automatisch ingevuld

 • Stap 2

  Kies een begeleider

  Tussentijds kan je altijd wisselen van begeleider

 • Stap 3

  Account activeren

  Selecteer de Activatie-knop:
  – Voor het (gratis) 30 Dagen programma word je account direct geactiveerd.
  – Voor een (betaald) Lidmaatschap wordt je doorverwezen naar PayPal voor een veilige betaling.
  – Het 12 maanden Lidmaatschap kun je eventueel ook met iDEAL betalen via deze pagina.

Zo betaal je met PayPal:
 1. Nog geen PayPal account? Maak een account aan via deze pagina.
 2. Koppel je bankrekening voor automatische bankafschrijving of gebruik je creditcard
 3. Betaal met je PayPal account op 30NOW.nl
PayPal biedt de volgende voordelen:
 • Sterke encryptie zorgt voor een veilige betaling
 • Aankoopbescherming geeft de zekerheid dat bij een afwijkende prestatie je je geld terug kan krijgen
 • Bewezen betrouwbaarheid zorgt ervoor dat PayPal wordt gebruikt door 200 miljoen mensen en 7 miljoen bedrijven wereldwijd
 • Meer informatie: PayPal.com of bekijk Een PayPal-rekening openen [YouTube]
 • Je Lidmaatschap wordt na betaling direct geactiveerd
Zo betaal je met iDEAL:
 • Het 12 maanden Lidmaatschap kun je ook direct via iDEAL betalen via deze pagina.
 • Na ontvangst van de iDEAL betaling wordt je Lidmaatschap binnen 24 uur geactiveerd.
Veel gestelde vragen over betalingen

Ja. Wanneer je tussentijds opzegt behoud je toegang tot het eind van de abonnementsperiode.

Het invoer-veld voor jouw coupon-code is zichtbaar op de registratie-pagina van het 30NOW Lidmaatschap. Voor coupon-codes gelden de volgende voorwaarden:

 • Alleen te gebruiken bij betaling met het PayPal betaalsysteem
 • Geldigheidsduur van de coupon-code is zichtbaar op de coupon
 • De coupon is niet inwisselbaar voor geld

Vragen of onduidelijkheid? Neem contact met ons op via de help pagina

Je kan een Lidmaatschap hier selecteren en activeren. Daarnaast wordt het Lidmaatschap automatisch aangeboden na deelname aan het gratis 30 Dagen programma.

Afhankelijk van de Lidmaatschap-periode kun je betalen met PayPal en/of iDeal.
Een iDEAL betaling voor het Lidmaatschap van 1 jaar gaat snel en eenvoudig via onderstaande link:

Na ontvangst van de betaling wordt het Lidmaatschap binnen 24 uur geactiveerd.

Via PayPal kun je ook veilig betalen met je creditcard of een automatische bankafschrijving.

Je kan tot 24 uur voor het eind van de abonnementsperiode je Lidmaatschap opzeggen via https://www.30now.nl/mijngegevens/

Om tussentijds je betaalmethode of rekeningnummer te wijzigen kan je contact met ons opnemen via info@30now.nl

Ja en Nee. Met het 30 Dagen programma neem je deel aan een compleet begeleid 30-daags programma om meditatie te begrijpen en te beoefenen. Na 30 dagen vervalt echter je toegang en kan je overstappen op het Lidmaatschap. Hiermee behoud je toegang tot nieuwe Live Meditaties en kan je Dag-meditaties terugluisteren. Daarbij gaan we in de toekomst exlusief voor leden aanvullende content aanbieden, zoals meditaties en lezingen rond veel benoemde onderwerpen.

Jazeker. Voor het Lidmaatschap van 1 jaar kan je met iDEAL betalen via de volgende link:

30NOW Lidmaatschap – 12 maanden

Na ontvangst van de betaling wordt het Lidmaatschap binnen 24 uur geactiveerd.
iDEAL betalingen zijn ook mogelijk via PayPal opwaarderen. Hiermee voeg je geld toe aan je PayPal-rekening. Het geld wordt binnen 5 minuten op je saldo bijgeschreven. Vervolgens kan je op 30NOW.nl betalen met je PayPal tegoed.

Jazeker, heel graag zelfs. Doneren kan hier, veel dank voor je steun!

Jazeker. Bij verschillende meditaties heb je de mogelijkheid om je suggesties en feedback te delen. Daarnaast kan je suggesties voor meditatie-onderwerpen insturen via het het formulier.
> Deelnemers van het 30 Dagen programma: deel hier je onderwerpenn
> Lidmaatschap deelnemers: deel hier je onderwerpen

Op dit moment bieden wij geen maandelijks betaalvorm. Je kan wel kiezen voor een jaarlijkse of halfjaarlijkse betaling. Je bent met een halfjaarlijkse betaling wat duurder uit dan wanneer je per jaar betaalt.
Een lidmaatschap biedt leden onbeperkt toegang. Waarbij wij voor leden exclusieve meditaties en lezingen aanbieden. Het aanbod zal meegroeien met het aantal betalende leden. De tijdsperiode (lidmaatschap periode) van minimaal 6 maanden geeft ons de tijd en financiële middelen om het platform te verbeteren en nieuwe meditaties en lezingen toe te voegen.

Om bepaalde functionaliteiten op het platform aan te kunnen bieden maken we gebruik van Engelstalige oplossingen welke niet altijd een Nederlandse vertaling aanbieden. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde onderdelen op het platform in het Engels worden weergegeven.

Wij gebruiken je feedback gedeelde om 30NOW verder te ontwikkelen. Na het 30 Dagen programma kan je toegang behouden en meer meditaties en lezingen ervaren door lid te worden.

Het Lidmaatschap is een jaarlijkse abonnementsservice en schrijft elk jaar of half jaar een bedrag af op de datum waarop je je hebt geregistreerd voor 30NOW Lidmaatschap. Aan het begin van je factureringscyclus wordt het bedrag in rekening gebracht. Dit kan tot enkele dagen na de datum van facturering op je account worden weergegeven. Door lid te worden krijg je onbeperkt toegang tot alle bestaande en nieuwe meditaties en functionaliteiten. Met jouw bijdrage kunnen we een grotere diversiteit aan begeleiders toevoegen, meer meditaties toevoegen en je draagt bij aan het doel om meditatie persoonlijk en toegankelijk te maken voor iedereen.

Paypal is een online betaalmiddel (met aankoopbescherming) waarmee je veilig en snel bij miljoenen online diensten of webwinkels kan betalen. Je kan eenvoudig een PayPal account aanmaken en vervolgens met je creditcard, iDEAL of automatische incasso veilig betalen. Betalen via PayPal biedt de volgende voordelen:

 • Sterke encryptie zorgt voor een veilige betaling.
 • Aankoopbescherming geeft de zekerheid dat bij het niet leveren van de betaalde dienst je het geld terug kan krijgen.
 • Bewezen betrouwbaarheid zorgt ervoor dat PayPal wordt gebruikt door 200 miljoen mensen en 7 miljoen bedrijven wereldwijd.
 • Je Lidmaatschap wordt na betaling direct geactiveerd.

Open een PayPal-rekening – bekijk onderstaande video:

Meer informatie: PayPal.com

Nee. 30NOW brengt alleen de kosten in rekening voor het Lidmaatschap en deze kan afhankelijk van je locatie wel of niet inclusief lokale belastingen zijn. Sommige financiële instellingen brengen voor buitenlandse transacties extra kosten in rekening. Deze kosten worden door je bank in rekening gebracht. Neem als je vragen hebt over deze gang van zaken contact op met je financiële instelling.

De meditatie onderwerpen zijn prachtig opgebouwd qua thema’s. Daardoor herkenbaar dichtbij de eigen ervaringen.

Mirjam Schild

Ik vind het een fantastisch initiatief! Voor mij is het echt een steuntje in de rug om elke dag te mediteren. Het stimuleert mij ook om gedurende de gehele dag meer momenten van ‘zijn’ in te lassen. Niet al te wollige taal vind ik persoonlijk ook heel prettig. Ik ben er blij mee!

Mw. Van Zijl

Het geeft me meer inzicht in mijn eigen doen en laten en denken. Het ook rust die ik voel, waar ik wel weer energie uit haal. Ik ervaar de meditatie als zeer prettig

Caroline

Superblij met dit mooie initiatief. Meditaties zijn heel duidelijk en hebben een mooie opbouw. 

Harriet Kuipers
Mooie opbouw, met iedere dag even een korte opsomming wat we tot dusver gedaan hebben, complimenten! Ben er erg blij mee en probeer anderen te bewegen ook eens te luisteren. 
Wim

Mooie opbouw van de meditaties en thema’s, fijne duidelijke begeleiding en de site is lekker duidelijk en compleet. Leuk en nuttig die q&a’s. 

Marleen Abrahamse

Ik ervaar het als een heel prettige manier van begeleiden, positief, met mooie kernpunten. Het dwingt me, heel mooi, om ellk moment met een  ‘nieuwe eerste blik’  te kijken. Dat maakte me bewust van een geest die toch de soms heviger fysieke pijn eigenlijk kwijt wil raken, de frisse blik maakte dat de spanning vh willen werd opgemerkt en ook gelijk van me afviel. Wat een mooi inzicht 🙂 

Anny de Kuijer

Ik ervaar het als een heel prettige manier van begeleiden, positief, met mooie kernpunten. Het dwingt me, heel mooi, om ellk moment met een  ‘nieuwe eerste blik’  te kijken. Dat maakte me bewust van een geest die toch de soms heviger fysieke pijn eigenlijk kwijt wil raken, de frisse blik maakte dat de spanning vh willen werd opgemerkt en ook gelijk van me afviel. Wat een mooi inzicht:) 

Carla Kerkhof

Het feit alleen al, dat ik elke dag tijd vrij maak vind ik positief. En ik merk, dat het me goed doet. Er moet zoveel in mijn leven en van mezelf. Ik leer loslaten en aanvaarden wat er is.

Heleen

Geweldig om elke dag een nieuwe meditatie te kunnen luisteren. Daarom heel gemakkelijk om het dagelijks te (blijven) doen. Omdat het maar 15 minuten duurt, is het laagdrempelig en goed in te plannen.

Johanna Broese