30 Dagen programma

Met activatie ga je direct van start met 30 dagen mediteren:
● Je mediteert 30 dagen, 15 minuten per dag;
● Iedere dag krijg je toegang tot een nieuwe Dag-meditatie;
● Je leert stapsgewijs de kracht van meditatie begrijpen en ervaren;
● Na 30 dagen verloopt je toegang en kun je een Lidmaatschap overwegen.

Lidmaatschap activeren of verlengen

Meer toegang, verdieping en verbinding met het Lidmaatschap.

1000+ meditaties & lezingen van diverse begeleiders en stromingen, direct toegankelijk;

Inzicht bij en antwoord op veelvoorkomende meditatie-uitdagingen;

Behoud toegang tot aangeschafte Live Cursus & Verdiepingsreeks materiaal;

Onbeperkte toegang tot het 30 Dagen programma & de verdiepende Hartmeditaties;

Ondersteun onze missie ‘Meditatie voor iedereen’;

Kies zelf het Lidmaatschap-tarief dat bij jou past.

 Het Lidmaatschap dient voor een deel als vergoeding voor onze werkzaamheden. We investeren bijvoorbeeld in de techniek, bieden technische ondersteuning aan alle deelnemers en begeleiders, zorgen voor een goede online beveiliging en blijven bezig met het verbeteren van het gebruiksgemak.
Daarnaast willen we het aanbod verder verduurzamen, verbreden en nieuwe cursussen ontwikkelen. Zo blijven we ons inzetten voor ons doel: meditatie toegankelijk maken voor iedereen. 

Omdat iedere persoonlijke situatie verschilt, willen we je zelf de keuze geven om te bepalen welk bedrag, voor het Lidmaatschap, voor je haalbaar en passend is. Daarom hanteren we drie tarieven voor het Lidmaatschap: Basis, Midden en Ambassadeur. De toegang is bij deze tarieven hetzelfde, maar de manier waarop je bijdraagt, is verschillend en wordt hierboven per tarief toegelicht.

Tegelijkertijd mag geld nooit een belemmering vormen voor deelname. Daarom geldt:
Mocht het niet mogelijk zijn om het Basis-tarief te betalen, neem dan contact met ons op, zodat we voor jou tot een passende afspraak kunnen komen.
Want hoewel we een organisatie zijn welke kosten maakt, zijn we van mening dat geld nooit de reden mag zijn om geen toegang te krijgen.

Veel gestelde vragen:

Een Lidmaatschap verloopt bij 30NOW automatisch na afloop van de Lidmaatschap-periode. Deze wordt dus niet automatisch verlengd.
Wanneer je als nog direct wilt opzeggen, dan kan dit via https://www.30now.nl/mijngegevens/. Hiermee verloopt dan ook direct je toegang.

Vond je deze info nuttig?
0
0

Via 30NOW.nl/doneren kun je een dana/ donatie overmaken voor de begeleiders.

Het team van begeleiders verzorgt live meditaties en lezingen op basis van een donatie (dana). Het is mogelijk een bedrag naar eigen keuze over te maken, we zullen dit onder de begeleiders verdelen. Elk bedrag dat je geeft, is goed – geef waar je blij van wordt: Donatie voor alle begeleiders >

Alvast hartelijk dank!

Vond je deze info nuttig?
0
0

Je verlengt je Lidmaatschap eenvoudig – met een nieuwe Lidmaatschapperiode van 12 maanden – via 30NOW.nl/registratie

 • Ga naar de pagina Mijn Gegevens en bekijk wanneer je huidige Lidmaatschap verloopt.
 • ☝️ Voor verlenging geldt: Vanaf het moment van verlengen is je Lidmaatschap weer 12 maanden geldig.

Vragen of onduidelijkheden? Neem contact op met Team Ondersteuning.

#contributie #lidmaatschap

Vond je deze info nuttig?
0
0

Op de volgende pagina’s wordt een betaalmogelijkheid aangeboden:

 • Betalingen voor cursussen vinden plaatsen via de aanmeldpagina van de cursussen. De aanmeldpagina’s vind je op 30NOW.nl/cursussen-reeksen
 • Betalingen voor het Lidmaatschap vinden plaatsen via de Lidmaatschap pagina 30NOW.nl/lidmaatschap
 • Donaties voor de begeleiders vinden plaats via de donatie-pagina 30NOW.nl/doneren

Op dit moment worden de volgende online betaalmethoden ondersteund:

 • iDEAL, Krediet- en debetkaarten, PayPal, Bancontact, SEPA Overboeking, SOFORT Banking, KBC/CBC Payment, Bancontact, Belfius Direct Net en GiroPay.

Naast bovengenoemde online betaalmethoden kun je het Lidmaatschap-tarief of cursus deelname-tarief ook overmaken naar bankrekeningnummer NL11BUNQ2067341758 t.n.v. 30NOW. Vermeld bij de overschrijving welke bijdrage het betreft en stuur ons een bericht zodat we weten aan welk e-mailadres het Lidmaatschap of de cursus-toegang gekoppeld moet worden.

Alvast bedankt!

Vond je deze info nuttig?
1
0

Je Lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd en verloopt na de Lidmaatschap-periode automatisch. We vragen daarom jaarlijks een nieuwe 12 maanden Lidmaatschapsperiode te registreren via 30NOW.nl/registratie. Vanzelfsprekend ontvang je van ons bericht zodra je Lidmaatschap verloopt.

 • Benieuwd wanneer je huidige Lidmaatschap-periode afloopt? Zodra je bent ingelogd vind je op de pagina ‘Mijn Gegevens’ 30NOW.nl/mijngegevens de geldigheid van je huidige Lidmaatschap.
 • ☝️ Let op, bij verlenging geldt: Vanaf het moment van verlengen is je Lidmaatschap account weer 12 maanden geldig.
Vond je deze info nuttig?
0
0

Omdat je Lidmaatschap niet automatisch wordt verlengd kun je ieder jaar opnieuw je Lidmaatschap verlengen.
Daarbij kies je opnieuw zelf voor de gewenste betaalmethode.

Vond je deze info nuttig?
0
0

We maken een onderscheid tussen 4 betalingen:

 • Donaties/ dana voor de begeleiders van de dagelijkse live sessies: Dit ondersteunt de begeleiders in het verzorgen van de live meditaties en lezingen. De ontvangen bedragen worden periodiek verdeeld onder de begeleiders die een live meditatie of lezing hebben verzorgd.
  Meer informatie (met een videoboodschap over dana van Joost): 30now.nl/doneren
 • Lidmaatschap-betalingen: Deze betalingen maken het platform 30NOW mogelijk. Hierbij geldt: Omdat iedere persoonlijke situatie verschilt, willen we je zelf de keuze geven welk bedrag voor het Lidmaatschap voor jou haalbaar of passend is.
  Meer informatie: 30now.nl/registratie
  De Lidmaatschap-betalingen stellen ons in staat om:

  • Het huidige aanbod te faciliteren;
  • De communicatie te verzorgen;
  • Ondersteuning te bieden waar nodig;
  • Het platform technisch verder te ontwikkelen;
  • Het aanbod te verbreden.
 • Deelname-tarief bij Live Cursussen en Verdiepingsreeksen: Hiermee kan 30NOW de Live Cursussen en Verdiepingsreeksen in samenwerking met de betrokken begeleider(s) aanbieden. Meer informatie: 30now.nl/cursussen-reeksen
 • Vrije gift voor 30NOW: Als laatste is er de mogelijkheid om tussentijds een vrije gift aan 30NOW over te maken. De ontvangen bedragen worden op dezelfde manier besteed als bij het Lidmaatschap. Het is extra steun voor het team dat op de achtergrond dagelijks bezig is met het faciliteren van onze missie ‘Meditatie voor iedereen toegankelijk maken’.
  Meer informatie: 30now.nl/over-30now

Tegelijkertijd mag geld nooit een belemmering vormen voor deelname. Daarom geldt:
Mocht het niet mogelijk zijn om het Lidmaatschap-basisbedrag of een cursus deelname-tarief te betalen, neem dan contact met ons op, zodat we voor jou tot een passende afspraak kunnen komen. Hoewel we als organisatie kosten maken, vinden we dat geld nooit een belemmering mag zijn om toegang te krijgen.

Dank namens het team van 30NOW, dank namens alle begeleiders voor je ondersteuning!

Vond je deze info nuttig?
3
0

We vinden het jammer om je te zien gaan.
We willen je graag bedanken voor je deelname en steun met het Lidmaatschap. Samen hebben we mooie stappen kunnen zetten om meditatie voor iedereen toegankelijk te maken. Dank 🙏🏼

Mocht je het Lidmaatschap stop willen zetten, dan geldt het volgende:

 • Je Lidmaatschapperiode verloopt automatisch na een jaar (12 maanden). Je hoeft dus in principe niets te doen.
 • Wanneer je als nog direct wilt opzeggen opzeggen, dan kan dit via https://www.30now.nl/mijngegevens/.

Hou er rekening mee dat opzegging betekent dat je niet meer kan inloggen op 30NOW.nl met je bestaande account.

Vond je deze info nuttig?
0
0

Door de huidige inflatie in Nederland stijgen onze kosten voor apparatuur, data-opslag en overige zaken. Ook de lage koers van de Euro ten opzichte van de Dollar heeft effect op het 30NOW platform. We nemen deze kosten al ruime tijd voor eigen rekening, maar wij ontkomen er niet aan om de Lidmaatschap-tarieven iets te verhogen.

Daarom gelden per 15 januari 2023 andere tarieven.
Het overzicht met de oude en nieuwe Lidmaatschap-tarieven:

 • Basis-bedrag: 60 euro > 65 euro
 • Midden-tarief: 85 euro > 88 euro
 • Ambassadeur-tarief: 160 euro > 170 euro

Daarbij geldt nog altijd: Mocht het niet mogelijk zijn om het basis-bedrag te betalen, neem dan contact met ons op, zodat we voor jou tot een passende afspraak kunnen komen. Want hoewel we een organisatie zijn welke kosten maakt, zijn we van mening dat geld nooit de reden mag zijn om geen toegang te krijgen.

Mocht je naar aanleiding van deze wijziging vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op.

Vond je deze info nuttig?
0
0

Ja en Nee. Met het 30 Dagen programma neem je deel aan een compleet begeleid 30-daags programma om meditatie te begrijpen en te beoefenen. Na 30 dagen vervalt echter je toegang en kan je overstappen op het Lidmaatschap. Hiermee behoud je toegang tot nieuwe Live Meditaties en kan je Dag-meditaties terugluisteren. Daarnaast krijg je toegang tot exclusieve content zoals nieuwe reeksen, meditaties en lezingen.

Vond je deze info nuttig?
0
0

Ja, dat kan. Bij aanschaf van het Lidmaatschap, Live Cursussen, Verdiepingsreeksen of het Inspiratie-Geschenk kun je bij het aanmeldformulier de gegevens van de organisatie/ het bedrijf invoeren. Na betaling ontvang je de factuur, met de ingevoerde bedrijfsgegevens, in je mailbox.

Vond je deze info nuttig?
0
0

Ja dat kan. Met de volgende bankgegevens kun je het bedrag voor het Lidmaatschap of Dana (donaties) voor de begeleiders overmaken.

Rekeningnummer: NL11BUNQ2067341758 t.n.v. 30NOW

Vermeld alsjeblieft in de beschrijving welke bijdrage het betreft. Wanneer het een Lidmaatschap betreft, stuur ons dan ook even een bericht zodat we weten aan welk e-mailadres het Lidmaatschap gekoppeld moet worden.

Alvast bedankt!

Vond je deze info nuttig?
0
0

Ja dat kan.

Activeer jouw 30NOW Lidmaatschap voor meer toegang en verdieping:

.av_font_icon.av-av_font_icon-44fb41f5a0940b1156eda8bb2f4672c7{ color:#4ab678; border-color:#4ab678; } .av_font_icon.av-av_font_icon-44fb41f5a0940b1156eda8bb2f4672c7 .av-icon-char{ font-size:20px; line-height:20px; } 1000+ meditaties & lezingen van diverse begeleiders en stromingen, direct toegankelijk;

.av_font_icon.av-av_font_icon-44fb41f5a0940b1156eda8bb2f4672c7{ color:#4ab678; border-color:#4ab678; } .av_font_icon.av-av_font_icon-44fb41f5a0940b1156eda8bb2f4672c7 .av-icon-char{ font-size:20px; line-height:20px; } Inzicht bij en antwoord op veelvoorkomende meditatie-uitdagingen;

.av_font_icon.av-av_font_icon-44fb41f5a0940b1156eda8bb2f4672c7{ color:#4ab678; border-color:#4ab678; } .av_font_icon.av-av_font_icon-44fb41f5a0940b1156eda8bb2f4672c7 .av-icon-char{ font-size:20px; line-height:20px; } Behoud toegang tot aangeschafte Live Cursus & Verdiepingsreeks materiaal;

.av_font_icon.av-av_font_icon-44fb41f5a0940b1156eda8bb2f4672c7{ color:#4ab678; border-color:#4ab678; } .av_font_icon.av-av_font_icon-44fb41f5a0940b1156eda8bb2f4672c7 .av-icon-char{ font-size:20px; line-height:20px; } Onbeperkte toegang tot het 30 Dagen programma & de verdiepende Hartmeditaties;

.av_font_icon.av-av_font_icon-44fb41f5a0940b1156eda8bb2f4672c7{ color:#4ab678; border-color:#4ab678; } .av_font_icon.av-av_font_icon-44fb41f5a0940b1156eda8bb2f4672c7 .av-icon-char{ font-size:20px; line-height:20px; } Ondersteun onze missie ‘Meditatie voor iedereen’;

.av_font_icon.av-av_font_icon-44fb41f5a0940b1156eda8bb2f4672c7{ color:#4ab678; border-color:#4ab678; } .av_font_icon.av-av_font_icon-44fb41f5a0940b1156eda8bb2f4672c7 .av-icon-char{ font-size:20px; line-height:20px; } Kies zelf het Lidmaatschap-tarief dat bij jou past.

#top .hr.hr-invisible.av-av_hr-3cdc9664f29087702913853352eac422{ height:10px; }
#top #wrap_all .avia-button.av-av_button-37f007b718434789404ca85a2f3193b5{ background-color:#ef5d1f; border-color:#ef5d1f; color:#ffffff; transition:all 0.4s ease-in-out; } #top #wrap_all .avia-button.av-av_button-37f007b718434789404ca85a2f3193b5:hover{ background-color:#ff5400; color:#ffffff; transition:all 0.4s ease-in-out; } 30NOW Lidmaatschap
Vond je deze info nuttig?
0
0

Ja, dat kan op 2 manieren:

 • De mensen en middelen om het 30NOW platform mogelijk te maken ondersteun je door te kiezen voor een Lidmaatschap – met of zonder extra steun. Hiermee maak je investeringen in de techniek, de communicatie, de technische support, de diversiteit in het aanbod en verdere ontwikkeling van platform mogelijk.
 • Je kunt ons ook steunen met een vrije bijdrage >

Alvast hartelijk dank!

Vond je deze info nuttig?
0
0

Nee hoor. Je kan ook direct starten met een Lidmaatschap zonder het 30 Dagen programma te hebben gevolgd.
Met een Lidmaatschap heb je trouwens toegang tot alles uit het 30 Dagen programma.

Vond je deze info nuttig?
1
0

Ga naar de pagina Mijn Gegevens en bekijk wanneer je huidige Lidmaatschap verloopt.

 • Je verlengt je Lidmaatschap eenvoudig – met een nieuwe Lidmaatschapperiode van 12 maanden – via 30NOW.nl/registratie
 • ☝️Voor verlenging geldt: Vanaf het moment van verlengen is je Lidmaatschap weer 12 maanden geldig.

Vragen of onduidelijkheden? Neem contact op met Team Ondersteuning.

#contributie #lidmaatschap

Vond je deze info nuttig?
0
0

Je kan het gewenste Lidmaatschap-tarief hier selecteren en activeren.

Vond je deze info nuttig?
0
0
Bij het verlengen van het Lidmaatschap (contributie) gaat de nieuwe Lidmaatschapsperiode per direct in. Hierdoor kan er overlap zijn met je bestaande Lidmaatschapsperiode, waardoor de totale Lidmaatschapsperiode bij verlenging, korter dan 24 maanden is.
De reden hiervoor is van technische aard. We zijn aan het zoeken aan technische oplossing waardoor de nieuwe Lidmaatschapsperiode aan de resterende Lidmaatschapsperiode wordt toegevoegd. Maar op dit moment zijn we daar nog niet.
We proberen dit aspect zo helder mogelijk te communiceren. Maar mocht je dit over het hoofd hebben gezien, neem dan contact met ons op. Dan kijken we naar een passende oplossing.
Hartelijke groet,
Team 30NOW
#contributie #lidmaatschap
Vond je deze info nuttig?
0
0

Het Lidmaatschap wordt per jaar betaald, maandelijkse betalingen zijn niet beschikbaar.

We vinden het namelijk belangrijk dat 30NOW niet gedurende een korte periode intensief wordt gebruikt omdat dit volgens ons niet aansluit bij de beoefening van Mindfulness-meditatie.

Vond je deze info nuttig?
0
0
Vond je deze info nuttig?
0
0

Wij gebruiken je feedback gedeelde om 30NOW verder te ontwikkelen. Na het 30 Dagen programma kan je toegang behouden en meer meditaties en lezingen ervaren door lid te worden.

Vond je deze info nuttig?
0
0

Graag verwijzen we je naar de video-boodschap van Joost over Dana.

Vond je deze info nuttig?
0
0

Het Lidmaatschap is een abonnementsservice en schrijft periodiek een bedrag af of vraagt periodiek om een nieuwe betaling . Aan het begin van je factureringscyclus wordt het bedrag in rekening gebracht. Door lid te worden krijg je onbeperkt toegang tot alle bestaande en nieuwe meditaties, lezingen en functionaliteiten. Daarbij kunnen we met jouw bijdrage een grotere diversiteit aan begeleiders toevoegen, meer meditaties toevoegen en meditatie voor iedereen mogelijk maken.

Vond je deze info nuttig?
0
0

Nee. 30NOW brengt alleen de kosten in rekening voor het Lidmaatschap en deze kan afhankelijk van je locatie wel of niet inclusief lokale belastingen zijn. Sommige financiële instellingen brengen voor buitenlandse transacties extra kosten in rekening. Deze kosten worden door je bank in rekening gebracht. Neem als je vragen hebt over deze gang van zaken contact op met je financiële instelling.

Vond je deze info nuttig?
0
0

Nee. Je Lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. We vragen daarom jaarlijks een nieuwe 12 maanden Lidmaatschapperiode te registreren via 30NOW.nl/registratie. Vanzelfsprekend ontvang je van ons bericht zodra je Lidmaatschap verloopt.

 • Benieuwd wanneer je huidge Lidmaatschap-periode aflloopt? Zodra je bent ingelogd vind je op de pagina ‘Mijn Gegevens’ 30NOW.nl/mijngegevens de geldigheid van je huidige Lidmaatschap.
 • ☝️ Let op, bij verlenging geldt: Vanaf het moment van verlengen is je Lidmaatschap account weer 12 maanden geldig.

#contributie #lidmaatschap

Vond je deze info nuttig?
0
0

Nee. Op dit moment is dat niet mogelijk.

30NOW is namelijk een Maatschap. Een maatschap is een samenwerkingsverband tussen twee of meer personen die gezamenlijk een onderneming uitoefenen. Donaties zijn vrijwillige giften die zonder tegenprestatie worden gedaan aan een goed doel of instelling. Donaties aan een maatschap zijn niet aftrekbaar bij de belastingdienst, omdat de maatschap geen instelling is die volgens de belastingdienst kwalificeert als een goed doel of algemeen nut beogende instelling (ANBI). Alleen giften aan instellingen die door de belastingdienst zijn aangemerkt als ANBI zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Vond je deze info nuttig?
1
0

Staat jouw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op!

This page is automatically translated, there may be occasional inaccuracies.