30NOW Pre-Release

Met activatie ga je direct van start met 30 dagen mediteren:
– Je mediteert 30 dagen, 15 minuten per dag
– Iedere dag krijg je toegang tot een nieuwe Dag-meditatie
– Je leert stapsgewijs de kracht van meditatie begrijpen en ervaren
– Je krijgt toegang tot nieuwe Live Meditaties

Free

Accountinformatie

Begeleider volgen (kan je later nog wijzigen)


 • Stap 1

  Accountgegevens invoeren

  Al ingelogd? Dan worden je gegevens automatisch ingevuld

 • Stap 2

  Kies een begeleider

  Tussentijds kan je altijd wisselen van begeleider

 • Stap 3

  Account activeren

  Voor een (betaald) Lidmaatschap wordt je met de activatie-knop eerst doorverwezen naar PayPal voor een veilige betaling – Voor de (gratis) Pre-Release wordt met de activatie-knop je account direct geactiveerd

Zo betaal je met PayPal:
 1. Maak een PayPal account op: https://www.paypal.com/nl/welcome/signup
 2. Koppel je bankrekening voor automatische bankafschrijving of gebruik je creditcard
 3. Betaal met je PayPal account op 30NOW.nl
PayPal biedt de volgende voordelen:
 • Sterke encryptie zorgt voor een veilige betaling
 • Aankoopbescherming geeft de zekerheid dat bij een afwijkende prestatie je je geld terug kan krijgen
 • Bewezen betrouwbaarheid zorgt ervoor dat PayPal wordt gebruikt door 200 miljoen mensen en 7 miljoen bedrijven wereldwijd
 • Meer informatie: PayPal.com of bekijk Een PayPal-rekening openen [YouTube]
Betalen met iDEAL:

Voor betalingen gaat onze voorkeur uit naar PayPal.
Indien gewenst, kan je echter ook met iDEAL betalen via deze link.

Na de iDEAL-betaling wordt je Lidmaatschap binnen 24 uur geactiveerd.

Veel gestelde vragen over betalingen
Ja. Wanneer je tussentijds opzegt behoud je toegang tot het eind van de abonnementsperiode.
Update week 7 2019: Om de activatie van het Lidmaatschap toegankelijker te maken kan je nu met iDeal betalen via de volgende links :n
nn
n
n
Na ontvangst van de betaling wordt het Lidmaatschap binnen 24 uur geactiveerd.
n
nOmdat we gebruik maken van PayPal kan je ook veilig betalen met je creditcard, een automatische bankafschrijving.
Je kan tot 24 uur voor het eind van de abonnementsperiode je Lidmaatschap opzeggen via https://www.30now.nl/mijngegevens/
Om tussentijds je betaalmethode of rekeningnummer te wijzigen kan je contact met ons opnemen via info@30now.nl
Update week 7 2019: Om de activatie van het Lidmaatschap toegankelijker te maken kun je nu ook met iDeal betalen via de volgende links :nnNa ontvangst van de betaling wordt het Lidmaatschap binnen 24 uur geactiveerd.nniDEAL betalingen zijn ook mogelijk via PayPal opwaarderen. Hiermee voeg je geld toe aan je PayPal-rekening. Het geld wordt binnen 5 minuten op je saldo bijgeschreven. Vervolgens kan je op 30NOW.nl betalen met je PayPal tegoed.
Jazeker, heel graag zelfs. Doneren kan hier, veel dank voor je steun!
Op dit moment bieden wij geen maandelijks betaalvorm. Je kan wel kiezen voor een jaarlijkse of halfjaarlijkse betaling. Je bent met een halfjaarlijkse betaling wat duurder uit dan wanneer je per jaar betaalt.
Een lidmaatschap biedt leden onbeperkt toegang. Waarbij wij voor leden exclusieve meditaties en lezingen willen gaan aanbieden. Dit zal echter niet van begin af aan het geval zijn gezien de huidige fase van ontwikkeling. De tijdsperiode (lidmaatschap periode) van minimaal 6 maanden geeft ons de tijd om het platform te verbeteren en nieuwe exclusieve content toe te voegen.
Om bepaalde functionaliteiten op het platform aan te kunnen bieden maken we gebruik van Engelstalige oplossingen welke niet altijd een Nederlandse vertaling aanbieden. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde onderdelen op het platform in het Engels worden weergegeven.
Paypal is een online betaalmiddel (met aankoopbescherming) waarmee je veilig en snel bij miljoenen online diensten of webwinkels kan betalen.nJe kan eenvoudig een PayPal account aanmaken en vervolgens met je creditcard, iDEAL of automatische incasso veilig betalen.
Betalen via PayPal biedt de volgende voordelen:
n> Sterke encryptie zorgt voor een veilige betaling
n> Aankoopbescherming geeft de zekerheid dat bij het niet leveren van de betaalde dienst je het geld terug kan krijgen
n> Bewezen betrouwbaarheid zorgt ervoor dat PayPal wordt gebruikt door 200 miljoen mensen en 7 miljoen bedrijven wereldwijd
n> Meer informatie: PayPal.com of bekijk Een PayPal-rekening openen [YouTube]n
Nee. 30NOW brengt alleen de kosten in rekening voor het lidmaatschap en deze kan afhankelijk van je locatie wel of niet inclusief lokale belastingen zijn. Sommige financiële instellingen brengen voor buitenlandse transacties extra kosten in rekening. Deze kosten worden door je bank in rekening gebracht. Neem als je vragen hebt over deze gang van zaken contact op met je financiële instelling.

Load More

Ik vind het een fantastisch initiatief! Voor mij is het echt een steuntje in de rug om elke dag te mediteren. Het stimuleert mij ook om gedurende de gehele dag meer momenten van ‘zijn’ in te lassen. Niet al te wollige taal vind ik persoonlijk ook heel prettig. Ik ben er blij mee!

Mw. Van Zijl

Mooie opbouw van de meditaties en thema’s, fijne duidelijke begeleiding en de site is lekker duidelijk en compleet. Leuk en nuttig die q&a’s. 

Marleen Abrahamse

De meditatie onderwerpen zijn prachtig opgebouwd qua thema’s. Daardoor herkenbaar dichtbij de eigen ervaringen.

Mirjam Schild

Ik ervaar het als een heel prettige manier van begeleiden, positief, met mooie kernpunten. Het dwingt me, heel mooi, om ellk moment met een  ‘nieuwe eerste blik’  te kijken. Dat maakte me bewust van een geest die toch de soms heviger fysieke pijn eigenlijk kwijt wil raken, de frisse blik maakte dat de spanning vh willen werd opgemerkt en ook gelijk van me afviel. Wat een mooi inzicht:) 

Carla Kerkhof

Superblij met dit mooie initiatief. Meditaties zijn heel duidelijk en hebben een mooie opbouw. 

Harriet Kuipers

Geweldig om elke dag een nieuwe meditatie te kunnen luisteren. Daarom heel gemakkelijk om het dagelijks te (blijven) doen. Omdat het maar 15 minuten duurt, is het laagdrempelig en goed in te plannen.

Johanna Broese

Het geeft me meer inzicht in mijn eigen doen en laten en denken. Het ook rust die ik voel, waar ik wel weer energie uit haal. Ik ervaar de meditatie als zeer prettig

Caroline
Mooie opbouw, met iedere dag even een korte opsomming wat we tot dusver gedaan hebben, complimenten! Ben er erg blij mee en probeer anderen te bewegen ook eens te luisteren. 
Wim
Terug