Lidmaatschap activeren

Eén jaar onbeperkt toegang tot ruim 616 Meditaties & Lezingen;

Toegang tot de verdiepende Hartmeditaties;

Korting op Live Cursussen en Verdiepingsreeksen;

Ervaringen en vragen met begeleiders en deelnemers delen;

Wanneer je niet verlengt – dan stopt je Lidmaatschap na dit jaar.

 Het Lidmaatschap dient voor een deel als vergoeding voor onze werkzaamheden. We investeren bijvoorbeeld in de techniek, bieden technische ondersteuning aan alle deelnemers en begeleiders, zorgen voor een goede online beveiliging en blijven bezig met het verbeteren van het gebruiksgemak.

Aangezien het aanbod sterk is gegroeid, besteden we… WEERGEVEN

Mocht het niet mogelijk zijn om het basisbedrag te betalen, neem dan contact met ons op, zodat we voor jou tot een passende afspraak kunnen komen.
Want hoewel we een organisatie zijn welke kosten maakt, zijn we van mening dat geld nooit de reden mag zijn om geen toegang te krijgen.

30 Dagen programma

Met activatie ga je direct van start met 30 dagen mediteren:
● Je mediteert 30 dagen, 15 minuten per dag;
● Iedere dag krijg je toegang tot een nieuwe Dag-meditatie;
● Je leert stapsgewijs de kracht van meditatie begrijpen en ervaren;
● Na 30 dagen verloopt je toegang en kun je een Lidmaatschap overwegen.

Veel gestelde vragen:
Categorieën Vragen over Zoom

Zoom worstelde in 2020 met cyber-aanvallen tijdens Zoom Meetings welke zeer verstorend konden zijn. Tegenwoordig heeft Zoom veel maatregelen genomen en de veiligheid flink verbeterd. Bij 30NOW gebruiken we vanaf 25 april 2021 Zoom Webinar. Deze toepassing is niet of nauwelijks negatief te beïnvloeden door buitenstaanders. Dit komt onder andere doordat bij Zoom Webinar, de deelnemer zelf geen video of audio kan activeren.

Heb je vragen of twijfels over het gebruik van Zoom Webinar? Deel ze met ons.

Categorieën Vragen over Zoom

Met een Lidmaatschap kun je de live sessies terugkijken. Daarnaast worden de live sessies soms ook “uitgezonden” op YouTube en Facebook.

Heb je vragen of twijfels over het gebruik van Zoom Webinar? Deel ze met ons.

Categorieën Vragen over Zoom

Zoom Webinars zijn voor deelnemers met “zoom-ervaring” heel herkenbaar. Je zal echter merken dat je geen camera en of microfoon kan activeren. Deelnemers zijn namelijk niet zichtbaar met Zoom Webinar. Daarnaast zijn er een aantal speciale functies zoals Q&A welke je mogelijk nog niet kent.

Categorieën Vragen over Zoom

Wij maken gebruik van ‘Zoom Webinars’. Een belangrijk kenmerk van Zoom Webinars is dat deelnemers niet zichtbaar en hoorbaar zijn. Dit in combinatie met extra veiligheidsmaatregelen op de achtergrond maakt dat je veilig gebruik kunt maken van Zoom als deelnemer.

Vragen of twijfels? Neem contact met ons op.

Categorieën Vragen over Zoom

In de week van 20 april 2021 hebben ‘Zoom Webinar’ uitgebreid getest als mogelijke vervanger van Crowdcast. Uit alle analyses en ontvangen feedback bleek dat Zoom Webinar de beste kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit biedt voor de 30NOW Live Meditaties & Lezingen. Daarom hebben we besloten over te stappen op Zoom Webinar waarmee deelname via Crowdcast niet meer mogelijk is.

Loop je ergens tegenaan of je twijfels? Neem contact met ons op.

Categorieën Vragen over Zoom

Nee, als deelnemer is jouw camera uitgeschakeld. Je kan wel reageren via de chat!
Daarnaast zijn er live sessies waarbij de begeleider/ spreker een deelnemer individueel de mogelijkheid kan geven om te reageren via zijn/ haar microfoon.

Categorieën Vragen over Zoom

Zoom Meetings is de meest gebruikte applicatie voor online (groeps)gesprekken. Doordat Zoom Webinar de herkenbare look & feel heeft van Zoom Meetings kunnen gastsprekers eenvoudiger aansluiten bij 30NOW Live. Daarnaast is de look & feel heel vertrouwd voor veel deelnemers, wat tijd en moeite kan schelen.
Ook zien we dat Zoom Webinar optimaal presteert op alle apparaten, van laptops tot smartphones. Deze drie punten maakt dat Zoom Webinar voor ons heel flexibel werkt.

Categorieën Vragen over Zoom

Gebruik de deelname-link, in de e-mail aankondigingen of op 30NOW.nl
De Zoom applicatie is beschikbaar voor alle apparaten en wordt automatisch gedownload.

Vragen of technische problemen? Deel het met ons.

Categorieën Vragen over Zoom

Neem contact met ons op via https://ondersteuning.30now.nl

Categorieën Vragen over Zoom

Vanaf 25 april 2021 gebruiken we ‘Zoom Webinar’ voor het aanbieden van Live Meditaties & Lezingen. Hiermee kunnen we de beste kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit bieden.
De deelname-link voor iedere Live sessie verschijnt in de e-mail aankondigingen en op 30NOW.nl/live.

Indien je nog niet eerder gebruik hebt gemaakt van Zoom dan installeer je (eenmalig) de Zoom Applicatie.
Je kan reageren met behulp van de chat en je komt zelf niet in beeld.

Categorieën Vragen over Zoom

Ja en nee. We hebben in het verleden inderdaad de applicatie ‘Zoom Meeting’ gebruikt. Vanaf 25 april 2021 gebruiken we ‘Zoom Webinar’. Zoom Webinar kenmerkt zich onder andere door het feit dat je als deelnemer aansluit zonder gebruik te maken van je camera. Alleen de begeleider/ spreker is in beeld. Daarnaast zijn er verschillende aanvullende functionaliteiten welke de veiligheid beter borgen in vergelijking tot Zoom Meeting.

Heb je vragen of twijfels over het gebruik van Zoom Webinar? Deel ze met ons.

Staat jouw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op!