We helpen je graag

Kun je het antwoord op je vraag hieronder niet terugvinden? Vul dan onderstaand formulier in. Team Ondersteuning neemt dan spoedig contact met je op.

  • We maken gebruik van een ticketsysteem voor een gestroomlijnde communicatie.
  • Wees met het beschrijven van je vraag of opmerking zo volledig mogelijk, zodat we je goed kunnen helpen.
  • Na het versturen van het formulier ontvang je een bevestiging in je mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Doorzoek 250+ veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met Team Ondersteuning, wij helpen je graag!

Vond je deze info nuttig?
Thumbs Up Icon 2
Thumbs Down Icon 0

Ja, dat is zeker mogelijk. Wij begrijpen dat sommigen de voorkeur geven aan directe bankoverschrijvingen. Daarom bieden wij de optie om betalingen te verrichten door een bedrag over te maken naar ons rekeningnummer.

Volg onderstaande stappen om je betaling te voltooien:

  1. Betaling via Bankoverschrijving: Maak het bedrag over naar IBAN NL11BUNQ2067341758 ten name van 30NOW. Zorg ervoor dat je de naam van het product waarvoor je betaalt, duidelijk vermeldt in de omschrijving van je betaling. Bijvoorbeeld: ‘Verdiepingsreeks RAIN’, ‘Jaargroep Acht stappen naar geluk’, of ‘Lidmaatschap Ambassadeur 12 maanden’.
  2. E-mailbevestiging: Na het overmaken van het bedrag, stuur ons alsjeblieft een e-mail naar [email protected]. Vermeld in deze e-mail het product waarvoor je hebt betaald en het e-mailadres dat aan je 30NOW-account is gekoppeld. Dit is noodzakelijk zodat we je betaling correct kunnen verwerken en koppelen aan je account.

Zodra je betaling is verwerkt, ontvang je van ons een bevestiging en verdere informatie voor toegang tot het product waarvoor je hebt betaald.

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het proces? Neem gerust contact met ons op via 30NOW.nl/help. We staan klaar om je te helpen.

Vond je deze info nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

Inspiratie-geschenk ontvangen? Als eerste, van harte welkom!

  • In de e-mail die je hebt ontvangen is het Inspiratie-Geschenk bijgevoegd als PDF-bijlage. Hierop staat de activatiecode vermeld.
  • Log in met je 30NOW account. Nog geen 30NOW account? Maak dan eerst hier een gratis Cursussen account aan.
  • Selecteer de Verdiepingsreeks welke staat vermeld op je Inspiratie-Geschenk.
  • Bij het aanmeldformulier vul je de Inspiratie-Geschenk activatiecode in. Hiermee wordt het aankoopbedrag gewijzigd naar nul euro.

Heb je vragen over de activatie van je Verdiepingsreeks? Neem contact op met Team Ondersteuning. We helpen je graag!

Vond je deze info nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

Ja, dat kan. Bij aanschaf van het Lidmaatschap, Live Cursussen, Verdiepingsreeksen of het Inspiratie-Geschenk kun je bij het aanmeldformulier de gegevens van de organisatie/ het bedrijf invoeren. Na betaling ontvang je de factuur, met de ingevoerde bedrijfsgegevens, in je mailbox.

Vond je deze info nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0

Je betaalt met het Inspiratie-Geschenk het standaard deelname-tarief welke van toepassing is voor de geselecteerde Verdiepingsreeks.

Vond je deze info nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0