Nieuwe opzet, nieuwe fase

In maart van dit jaar gingen we van start met dagelijkse Live sessies. Dagelijks werden er Live Meditaties en Live Lezingen verzorgd door meer dan 30 ervaren trainers, erkende leraren, auteurs en opleiders uit België en Nederland.

We gaan door in het najaar! Samen verduurzamen wat we hebben neergezet.

Nieuwe opzet per 1 september

Eerder heb je je wensen kunnen delen door middel van de vragenlijst (2 augustus). De uitkomsten hiervan hebben we als leidraad genomen voor de nieuwe opzet.

Een aanzienlijk deel heeft de voorkeur voor een dagelijkse Live Meditatie in de ochtend tussen 10:00 en 10:30. Daarbij gaat voor een minderheid de voorkeur uit naar een avondmeditatie. Voor de Live Lezing heeft de zondagavond vanaf 20:00 de voorkeur.

Daarmee zijn we tot het volgende nieuwe Live schema gekomen:

  • Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag een Ochtendmeditatie van 10:00 tot 10:30.

  • Dinsdag een Avondmeditatie van 20:00 tot 20:45
    Waarvan het laatste kwartier uitwisseling & reflectie. Voor de mogelijkheid tot het delen van ervaringen en het stellen van vragen.

  • Zondagavond een lezing van 20:00 tot 21:15.

Daarnaast mogen meer namen verwelkomen als vaste terugkerende sprekers voor 30NOW Live, waaronder Edel Maex, Bart van Melik, Sander Khemadhammo, Michaël Verlouw en Tom Hannes. Zij zullen met regelmaat een Lezing verzorgen voor de zondagavond.

Samen maken we 30NOW mogelijk

Steun de ontwikkeling van 30NOW met een Lidmaatschap en activeer onbeperkt toegang tot alle onderdelen. Dat betekent meer dan 200 Live sessies op ieder moment terugkijken en toegang tot verdieping reeksen zoals de Hartmeditaties. Voor het Lidmaatschap betaal je 50 euro voor één jaar – of 35 euro voor 6 maanden.
Daarbij kun je ervoor kiezen om 30NOW extra te steunen met een aanvullende bijdrage.

Hartelijke groet,
Dirk Wolbers & Joost van den Heuvel Rijnders
Oprichters 30NOW

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties