Nu beschikbaar: Op Locatie

Is de nieuwe Op Locatie pagina (exclusief met een Lidmaatschap) je al opgevallen? Op Locatie biedt je één overzicht pagina waar alle geplande “offline” meditaties, retraites en cursussen van de verschillende begeleiders direct zichtbaar zijn. Bij iedere bijeenkomst vind je datum, tijd, de locatie, inhoudelijke informatie over de bijeenkomst en de aanmeldprocedure. Op Locatie wordt door steeds meer begeleiders in gebruik genomen en continue bijgewerkt. Voor vragen over een specifieke bijeenkomst, kun je direct contact opnemen met de begeleider.

Afgelopen week zijn de opnames afgerond voor een bijzondere nieuwe 6 weekse online cursus van Bart van Melik en Joost van den Heuvel Rijnders: Een leven gericht op ontwaken. Meer informatie en de mogelijkheid voor inschrijven worden binnenkort gedeeld.

Vanavond kun je deelnemen aan de Live Lezing: De psychologie van karma, door Ven. Gendun. De komende weken volgen ook lezingen van onder andere Gerjan Schoemaker, Michaël Verlouw, Dick Verstegen en Edel Maex.

Hartelijke groet,
Team 30NOW

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties