Update voor het weekend

Met het Lidmaatschap zijn we in staat om het huidige aanbod te faciliteren en het technisch te ondersteunen. Een vrije gift aan de begeleiders ondersteunt hen in het verzorgen van de Live Meditaties en Live Lezingen. Dank namens het team van 30NOW, dank namens alle begeleiders voor jullie ondersteuning! 

Bijzonder om te zien hoe we als online sangha (gemeenschap) telkens weer bij elkaar komen. Van Snakkerburen tot Hoeilaart en van Keulen tot Parijs. We kunnen elkaar niet zien, maar voelen wel elkaars aanwezigheid en op deze manier dragen we samen de Live Meditaties en Lezingen.
Tip: Na het inloggen verschijnt bij je naam het camera-symbooltje waarmee je nu je eigen profielafbeelding kan toevoegen. Voor de Live sessies wijzig je je profielafbeelding met een paar clicks op Crowdcast.

Voor de ochtendmeditatie verwelkomen we twee nieuwe begeleiders uit België: Sonja Baert en Nele Beenaerts. Beide begeleiden ook meditaties bij Ehipassiko in Antwerpen. De Live (avond)Lezingen zijn meestal op de zondag, dinsdag en donderdag. Komende week zullen Riët Aarsse, André van der Braak en Wibo Koole een bijdrage leveren. 

Er is ook een nieuwe podcast-aflevering beschikbaar met Eveline Brandt: ‘Vreugde in tijden van Corona’ – Nu te beluisteren via o.a. Apple Podcast en Spotify.

Mooi weekend gewenst.

Hartelijke groet,
Team 30NOW

 

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties