Deel jouw favoriete Live sessies!

We hebben veel moois met je te delen. Als eerste de Beginnersreeks. Met 30NOW.nl/beginners hebben nieuwkomers nu de mogelijkheid om kennis te maken met de basisprincipes van meditatie, Mindfulness en Boeddhisme. Met korte audio-fragmenten worden vragen beantwoord zoals: Wat is meditatie wel? Wat is meditatie niet? Wat is de relatie met het Boeddhisme? Hoe werkt Mindfulness?
Attendeer vrienden, familie, kennissen op deze pagina en deel 30NOW.nl/beginners.

Vanaf vandaag kan je met het Lidmaatschap niet alleen alle Live Meditaties en Live Lezingen terugkijken maar je kan ze ook delen! Onderaan de pagina vind je hiervoor de deelknoppen voor e-mail, WhatsApp en andere sociale media (bekijk de demo). Met deze aanpassing willen we de meer dan 120 Live sessies aan een groter publiek beschikbaar stellen. 

Voor wat betreft de planning van 30NOW Live: De komende weken hebben we live lezingen van onder andere Peter Baert, Irène Kaigetsu Bakker, Han de Wit, Jiun Hogen Roshi, Bart van Melik, Dick Verstegen en Losang Gendun. 

Als laatste belangrijk om te benoemen dat wij (30NOW) met het Lidmaatschap in staat zijn om het huidige aanbod (van Live Meditaties, het 30 Dagen programma tot de Hartmeditaties) te faciliteren en het technisch te ondersteunen.
Een vrije gift/ donatie aan de begeleiders van 30NOW Live ondersteunt hen in het verzorgen van de Live Meditaties en Live Lezingen.
Opnieuw hartelijk bedankt namens het team van 30NOW en namens alle begeleiders voor jullie ondersteuning! 

Team 30NOW

 

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Annie V
Annie V
3 jaren geleden

Dankjewel voor almje moeite me in te kunnen schrijven

puck s
puck s
4 jaren geleden

Ik ben op zoek naar de live-lezing van Han de Wit.
Komt deze nog?

Jos v
Jos v
4 jaren geleden

Wat een prachtig aanbod. Dank