Verbeteringen voor leden en nieuw aanbod

Op veler verzoek is op de Terugkijk-pagina voor leden, de publicatie-datum van iedere opname zichtbaar. Daarnaast heb je nu ook de mogelijkheid om te filteren op live reeksen. Dit maakt het makkelijker om tussen de bijna 300 opnames die ene meditatie, lezing of lezing terug te vinden.

Wist je trouwens dat je met het Lidmaatschap, opnames van de Live Meditaties en Live Lezingen vrij kan delen met iedereen? Bekijk hier de demo.

Op 14 december starten we met een maandelijkse Dhamma-cirkel onder begeleiding van Sonja Baert en Nele Beenaerts. De Dhamma-cirkel is een interactieve spreek- en luistercirkel gericht op het verdiepen van de 4 Hartskwaliteiten. Meer informatie hierover en de mogelijkheid voor inschrijven delen we volgende week.

Deze zondag kun je deelnemen aan een nieuwe Live Lezing van Riët Aarsse over Zienswijzen die ons helpen te ontspannen in het huidige moment. Komende weken kun je naast de dagelijkse Live Meditaties, Live Lezingen volgen van o.a. Eveline Brandt en Ven. Gendun.

Opnieuw veel dank voor alle hartelijke berichten, de donaties en de nieuwe Leden die hebben mogen verwelkomen de afgelopen weken. Samen maken we 30NOW mogelijk!

Hartelijke groet,
Team 30NOW

 

 

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties