Filmmiddag, over op Zoom Webinar en in gesprek met Dingeman Boot

,

Bedankt!

Al meer dan een jaar bij ons? Heel veel dank voor het verlengen van je Lidmaatschap. Je maakt hiermee het werk en de techniek achter 30NOW mogelijk. Daarnaast draag je bij aan de continuïteit van het aanbod. Voor jezelf biedt het Lidmaatschap natuurlijk ook veel voordelen. Zo krijg je onder andere toegang tot meer dan 440 meditaties en lezingen, welke je vrij kan delen en je krijgt korting op Live Cursussen en Verdiepingsreeksen.

– Van Crowdcast naar Zoom Webinar

Sinds zondag 25 april maken we gebruik van Zoom Webinar. Bij Zoom Webinar is het beeld en geluid stabieler en we kunnen eenvoudiger gastsprekers laten aansluiten. Zoom Webinar is daarbij ook goed beveiligd. Het lijkt qua opzet op Crowdcast: je komt als deelnemer niet in beeld maar je kunt wel reageren via de de chat (of na uitnodiging van de begeleider via microfoon). Het aantal deelnemers zijn zichtbaar. Wellicht is het even wennen, desondanks waren de reacties op de pilot van afgelopen week zeer positief. Mocht je hier vragen over hebben. Bekijk de veel gestelde vragen of laat het ons gerust weten via ondersteuning.30NOW.nl

– Filmmiddag

Voor zondag 30 mei staat een bijzondere middag gepland. Go without Fear – De verfilming van het boek ‘Lopen in het voetspoor van de Boeddha’ (Maarten Olthof), zullen we live vertonen bij 30NOW.
Vooraf zal Maarten Olthof een live inleiding verzorgen. Na de film is er de mogelijkheid om je vragen en ervaringen te delen.
Bekijk hier alvast de trailer – 8 mei volgt meer informatie en start de kaartverkoop.

– Podcast

Joost sprak met Dingeman Boot (1934) over zijn spirituele reis. Dingeman vertelt over zijn verblijf van in totaal meer dan zes jaar in retraite. Inspiratie vond hij in yoga en de hindoeïstische filosofische stroming advaita vedanta, vipassana en zen. De laatste 20 jaar beoefent hij de Tibetaanse dzogchen, die hij beschouwt als een vervolg op vipassana. Luister naar aflevering #15 via Apple Podcast, Spotify of ga naar 30NOW.nl/podcast

– Dagelijks Live Meditatie

Natuurlijk gaan we ook verder met Dagelijks Live Meditaties. Komende week gaan de volgende begeleiders live: Karin Rekvelt, Khemadhammo, Ciska Matthes, Ria Kea, Riet Aarsse, Eveline Brandt en Losan Gendun.
Kijk voor meer info op: 30NOW.nl/live

Vragen of suggesties? Deel ze met ons.

Hartelijke groet,
Team 30NOW

 

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties