Nu Beschikbaar: R.A.I.N. met Michaël Verlouw

Het is zover. De verdiepingsreeks R.A.I.N. van Michaël Verlouw is nu beschikbaar.

R.A.I.N. – de directe weg naar vreugde, vrijheid en verbinding

In je eigen tempo, op je eigen plek, kun je aan de hand van zes lessen kennismaken met de R.A.I.N. methode.

Oorspronkelijk ontwikkeld door de Amerikaanse Dhamma leraar Michele McDonald, maar inmiddels wereldwijd door verschillende meditatie leraren ingezet om de klassieke Vipassana meditatie (Inzichtmeditatie) meer toegankelijk te maken voor mensen die een druk leven leiden met alle uitdagingen die daarbij horen en als manier om zelfcompassie te beoefenen op een wijze die beklijfd.

Het Engelse acroniem RAIN staat voor Recognition, Acceptance, Interest en Non-identification. In het Nederlands: Erkennen, Accepteren, Onderzoeken en Niet-Identificeren. Het zijn deze vier kwaliteiten die, toegepast in het hier en nu, van ieder moment een moment van opmerkzaamheid (mindfulness) maken.

👉 Ga naar 30NOW.nl/rain voor meer informatie. Je kan direct van start.

De methode R.A.I.N. werkt ondersteunend bij de beoefening van Inzichtmeditatie, maar is ook heel praktisch toepasbaar in je dagelijks leven, vooral tijdens de spannende en moeilijke momenten, waarop je dreigt te reageren vanuit diepgewortelde conditioneringen, wat doorgaans alleen maar meer lijden toevoegt aan een toch al pijnlijke situatie.

  • De reeks bestaat uit 6 lessen, waarbij je zelf het tempo bepaald.
  • Iedere les bestaat uit 3 video’s (ruim 5 uur video-materiaal), 2 begeleide meditaties (ruim 4,5 uur audio-materiaal) en downloadbare reflecties en contemplaties voor het dagelijks leven. Ook wordt de gehele methode samengevat in twee overzichtelijke schema’s die als PDF zijn te downloaden.
  • Deze verdiepingsreeks is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met deze toegankelijk maar diepgaande meditatie-methode en de toepassing daarvan in het dagelijks leven.
  • Op aanmeldpagina kun je ter kennismaking de eerste video van Les 1 vooraf bekijken.

Dagelijkse inspiratie

Voor dagelijkse inspiratie vind je vanaf nu iedere dag een nieuwe inspirerende citaat op de startpagina. Deze wordt iedere dag om 6.00 uur in de ochtend vernieuwd en is (op dit moment) alleen zichtbaar op de startpagina – voor deelnemers met een Lidmaatschap.

Dank voor de Dana

Dank voor je vrijgevigheid door het overmaken van een donatie/ dana. Je bijdrage verdelen we onder de begeleiders en hiermee maak je dagelijkse Live Meditatie en de Live Lezingen op zondagavond mogelijk. Mocht je het hebben gemist: Op 30NOW.nl/doneren is een video-boodschap van Joost waarin hij het principe en belang van dana uitgebreid toelicht.
Vanwege de vakantieperiode is het trouwens uitdagend om dagelijks een live meditatie te verzorgen. Dus houd de planning op 30NOW.nl/live extra in de gaten.

Vragen, ideeën of opmerkingen? Deel ze met Team Ondersteuning.
Bedankt voor je aandacht 🙏🏼

Hartelijke groet,
Team 30NOW

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties