‘Spreken vanuit wijsheid’ start op 8 september

,

Als eerste willen we graag de nieuwe Live Cursus van Riët Aarsse onder de aandacht brengen ‘Spreken vanuit Wijsheid’. Daarnaast is het goed om te noemen dat je je nog kan aanmelden voor ‘De basis van het Boeddhisme’ van Maarten Olthof.

‘Spreken vanuit wijsheid’ – 8 september

De live cursus “Spreken vanuit wijsheid” brengt de meditatie en mindfulness naar ons relationele leven. Je maakt kennis met Insight Dialogue, dit is mediteren-in-interactie. Het is een andere manier van mediteren: niet stil in je eentje op het kussen, maar mediteren terwijl we spreken en luisteren!

‘Pak de regie!’ – 17 september

De zesweekse Live Cursus ‘Pak de regie! – Kennismaking met Mindfulness voor jongvolwassenen’ is een introductie in mediteren en mindful in het leven staan.

Deze praktische ingerichte cursus is er speciaal voor jongvolwassenen om kennis te maken met meditatie.

Meer informatie en aanmelden >

De basis van het Boeddhisme – 18 augustus

18 augustus kun je samen met Zen-leraar Maarten Olthof de basis van het boeddhisme gaan verkennen.

We duiken in het leven van Siddhartha, de Boeddha, om inspiratie op te doen voor ons eigen leven. Welke plaats hadden de Vier Edele Waarheden en het Achtvoudige Pad in zijn leven? Wat was de aanleiding waardoor hij tot deze inzichten is gekomen? Wat heeft hij er zelf over gezegd?

Meer informatie en aanmelden >

Live tip

Zondagavond 7 augustus gaat Joost van den Heuvel Rijnders live met de lezing – Drie deuren naar geluk:

Alle levende wezens willen gelukkig zijn, maar vaak zoeken we het op de verkeerde plek. Een belangrijk aspect dat bijdraagt aan geluk is onze levenshouding. In de positieve psychologie worden drie levensgebieden benoemd die bijdragen aan geluk. Vanavond verkennen we deze gebieden met meditatie, reflectie en uitwisseling.

Voor meer dagelijks Live Meditatie en Lezingen ga je naar 30NOW.nl/live
Dagelijks Live Meditatie & Lezingen. Aangeboden op basis van dana/ vrije donaties.

Podcast

Luister naar Mirjam Schild en Ank Schravendeel – een gesprek over Wijsheid, ‘Panna’. Ook deze aflevering beluister je in je favoriete podcast app of op 30NOW.nl/podcast

Heb je een vraag, idee of opmerking? Deel het met ons via ondersteuning.30NOW.nl

Hartelijke groet,
Team 30NOW

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties