Live Meditatie op de maandagavond, een Live Lezing met Ton Lathouwers en meer.

We gaan verder met het verbreden van het aanbod. Hierin willen we graag het laatste nieuws met je delen met een woord van dank voor je steun.

Maandagavond meditatie

Uit de evaluatie van juli kwam naar voren dat veel deelnemers behoeften hebben aan een avondmeditatie.
Daarom gaan we, naast de dagelijkse meditatie (10.00 – 10.30 uur), vanaf 24 oktober starten met een wekelijkse meditatieavond (20.00 – 20.45 uur) op de maandag. Deze serie wordt verzorgd door verschillende begeleiders uit de vipassana traditie, ook wel inzichtmeditatie genoemd.
De serie is geïnspireerd op het Satipatthana Sutta, een teaching van de boeddha over het beoefenen van mindfulness. De avonden zijn voor iedereen toegankelijk en ook los van elkaar te volgen. Na een korte inleiding is er een half uur meditatie. Na afloop is er de gelegenheid ervaringen en reflectieve uit te wisselen via de chat. In oktober en november zijn de begeleiders Michael, Joost, Mirjam, Marjolein, Guido en Katleen.

Je vind je de actuele deelname-link, vanaf 24 oktober, net als bij de dagelijkse live meditaties, op 30NOW.nl/live. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor de (gratis) e-mail aankondigingen.

‘Mindfulness Verdiepen & Mindful Communiceren’

Aanmelden is nog mogelijk, voor de 6-weekse Live Cursus ‘Mindfulness Verdiepen & Mindful Communiceren’. Een volwaardige en brede training die rust op vier pijlers:

  • Verdieping en verbreding van mindfulness-vaardigheden.
  • Mindful communiceren.
  • Vergroting van het lichaamsbewustzijn.
  • Versterking van het kalmeringssysteem.

Meer info en aanmelden >

Live tip

Zondagavond 9 oktober kun je live aansluiten bij de lezing van Ton Latouwers: Je kunt er niet uit vallen.

Je kunt er niet uit vallen, – Zentoespraken’ is tevens de titel van het laatst verschenen boek van Ton Lathouwers.

Ton Lathouwers geldt als de meest ruimhartige zenmeester in het Nederlandse taalgebied. Hij draagt een fundamenteel inclusieve levenshouding uit. Het mysterie van het leven daagt elk mens uit tot een volstrekt persoonlijk antwoord. Ieder mens, zonder uitzondering, heeft daartoe ook werkelijk alle ruimte. Iedereen is aanvaard zoals hij of zij is.

Deze lezing zal worden ondersteund door Elsbeth de Ruiter (30NOW) en Elsbeth Wolf is aanwezig bij Ton Lathouwers.

Podcast

Luister naar de nieuwe Podcast aflevering uit de serie Dhamma in het dagelijks leven. Aflevering #32 gaat over Sacca, eerlijkheid, oprechtheid.
We hebben gewoontes in het spreken waarbij we onszelf opwaarderen of onderwaarderen. Er is een groot grijs gebied rond iets doen, met de intentie om eerlijk te zijn en onze gewoontepatronen.

Ga naar 30NOW.nl/podcast of luister via je favoriete Podcast app zoals Apple Podcast of Spotify.

Dank voor je steun 🙏🏼

Veel dank voor de donaties/ dana die we de afgelopen weken hebben mogen ontvangen. Met dana maak je de dagelijkse live meditatie en zondagavond lezing mogelijk. Alle dana wordt verdeeld onder de begeleiders en sprekers van de live sessies.

Dank ook aan alle nieuwe leden en leden die gekozen hebben voor verlenging van het Lidmaatschap Naast de voordelen zoals terugkijken en reageren, draag je met het Lidmaatschap bij aan de verdere ontwikkeling van het 30NOW platform. Je maakt investeringen in de techniek, de communicatie en diversiteit in het aanbod mogelijk.

Hartelijke groet,
Team 30NOW

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties