Heel veel dank

Na een jaar hard werken kijken we met heel veel dankbaarheid terug op het jaar 2022 🙏🏼
Naast het faciliteren van Dagelijks Live Meditatie konden we vele Live Cursussen en Verdiepingsreeksen aanbieden. Iedereen kon meedoen, ook deelnemers met een smalle beurs.

Bekijk de video >

Steun

Het is mogelijk om het werk van 30NOW te ondersteunen op twee manieren:

  • Lidmaatschap: Je kiest uit drie vaste bedragen en ondersteunt op die manier investeringen in de techniek, de communicatie, diversiteit in het aanbod en maakt verdere ontwikkelingen van het platform mogelijk. Als lid ontvang je vele voordelen, waaronder toegang tot het archief met honderden opgenomen meditaties en lezingen. Je kunt van start met de Hartmeditaties reeks. Je krijgt de mogelijkheid om vragen met begeleiders te delen en je ontvangt korting op Live Cursussen en Verdiepingsreeksen.
    🔗 Ga naar: 30now.nl/lidmaatschap
  • Een vrije gift: Een zelfgekozen bedrag waar je blij van wordt om dit aan ons te geven. Wellicht als dank voor de ontvangen inspiratie in 2022 en een extra steun voor het team dat op de achtergrond dagelijks bezig is met het faciliteren van onze missie.
    🔗 Ga naar: 30now.nl/over-30now

Met jouw steun kunnen wij verder gaan en draag je bij aan de continuïteit van het aanbod. Namens alle deelnemers – ook die van de toekomst – willen we je heel hartelijk danken voor je steun 🙏🏼

Team 30NOW
Dirk, Joost, Susan, Marjolein en Elsbeth.

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties