Technische vooruitgang en uitnodiging voor compassie cursus

,

In deze nieuwsbrief nemen we je eerst kort mee in technische uitdagingen en vooruitgang bij 30NOW. Want hoewel we iedere dag met veel passie aan 30NOW werken, gaat niet alles altijd vanzelf en ervaren we soms onverwachte uitdagingen. We zijn blij om aan te kondigen dat de live cursus ‘Compassie voor alle LEEFtijden’ binnenkort opnieuw van start gaat. We hebben twee reminders en twee kijktips uit de bibliotheek.

Hartelijke groet,

Dirk & Joost

Technische uitdagingen en verbeteringen

Het lijkt misschien vanzelfsprekend: inloggen bij 30NOW met toegang tot meditaties, lezingen en cursussen of de dagelijkse live aankondigingen in je mailbox. Maar het operationeel houden van het platform brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Soms worden we geconfronteerd met onverwachte urgente situaties.

Onlangs bijvoorbeeld moesten we alle opgenomen meditaties en lezingen – bijna 2000 inmiddels – met spoed (binnen vier dagen) overzetten naar een ander videoplatform vanwege een onverwachte aanzienlijke prijsverhoging. Het waren een paar spannende en vooral intensieve dagen, maar gelukkig is het gelukt alle video’s succesvol over te zetten naar een nieuw videoplatform met transparantere en betere voorwaarden.

Daarnaast is het mooi om te kunnen melden dat we recent technische aanpassingen hebben doorgevoerd die het gebruik van 30NOW vergemakkelijken:

  • Gebruikerstips: Op verschillende pagina’s verschijnen nu onderaan gebruikerstips in beeld. Dit maakt het voor jou eenvoudiger om 30NOW optimaal te gebruiken en alles terug te vinden.
  • Ondertiteling: We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen op de nieuwe mogelijkheid voor ondertiteling bij live meditaties, live lezingen en bij opgenomen lezingen.
  • Homepage leden: De homepage voor leden is opnieuw ingedeeld voor betere toegankelijkheid.
  • Opnames eerder beschikbaar: Voorheen duurde het enkele dagen voordat leden een opname van een live meditatie konden terugkijken, maar dit proces is nu verbeterd en opnames zijn dezelfde dag binnen enkele uren beschikbaar.

‘Compassie voor alle LEEFtijden’

We zijn blij dat Erik van den Brink opnieuw de live cursus ‘Compassie voor alle LEEFtijden’ gaat geven.

Er komt de laatste tijd veel op ons af en het woord crisis valt steeds vaker: klimaatverandering, verstoring van ecologisch evenwicht, uitsterven van planten en dieren, uitputting van grondstoffen, pandemie, oorlog. Meer stress en burn-out. Minder vertrouwen in politiek, onderwijs, gezondheidszorg en economie. Instabiliteit op steeds meer terreinen in de samenleving.

Juist in crisis stellen we ons vaak opnieuw de grote vragen: wie zijn we, waar komen we vandaan, waar willen we heen? Wat is werkelijk van waarde en willen we doorgeven aan volgende generaties? Hoe kunnen we, terwijl ons van alles benauwt, toch onbevangen in de wereld staan?

Ga je mee op deze ontdekkingstocht? Je bent van harte welkom!

Save-the-date

  • Datum: Zondag 9 juni 2024
  • Tijd: 15:00 – 17:00 uur
  • Workshop: ‘Chronisch ziek zijn en de Dhamma’
  • Sprekers: Mirjam Schild en Ank Schravendeel

Meer details volgen volgende week!

Ondertussen kun je de 5-delige podcastreeks ‘Chronisch ziek zijn – Hoe leef je dat?’ beluisteren via 30NOW.nl/podcast

Herinnering vragenlijst

Heb je de vragenlijst al ingevuld? We willen namelijk graag meer inzicht krijgen in het profiel, de wensen en de ervaringen van alle deelnemers bij 30NOW. Dit helpt ons om het aanbod nog beter af te stemmen. Het invullen van de vragenlijst is anoniem en neemt slechts 5 tot 10 minuten in beslag.

Dank 🙏

Alle dagelijkse live meditaties en zondagse lezingen op 30NOW worden mogelijk gemaakt door dana/donaties voor de begeleiders. Dankzij de lidmaatschapsbijdragen kunnen we het platform in alle facetten onderhouden en verbeteren.

Het feit dat we via deze twee wegen live meditaties kunnen blijven aanbieden en het 30NOW platform kunnen ondersteunen, vinden we bijzonder waardevol.

We willen je daarom heel hartelijk bedanken voor je voortdurende steun en vertrouwen.

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties