☝️1 januari 2022 starten we met iets nieuws

We zijn blij vandaag met je te kunnen delen: 1 januari 2022 start bij 30NOW de jaargroep LEEF! 365 dagen mindful.

Samen met een groep gelijkgestemden oefen je een heel jaar lang, zowel online als lokaal om mindfulness verder te ontwikkelen en te integreren in je dagelijks leven.

– Een kalenderjaar lang is er iedere eerste donderdag van de maand een online live sessie waarbij de vaste ervaren begeleiders Michaël Verlouw, Maryvonne Verkerke en Joost van den Heuvel Rijnders aanwezig zijn. Na de live sessie ontvang je contemplaties en oefeningen voor het dagelijks leven om de beoefening tot leven te brengen en levend te houden. Ervaringen en vragen kun je op ieder moment delen met de vaste begeleiders en alle deelnemers.
– Naast de maandelijkse online sessies zijn er ook online groepsuitwisselingen waarbij iedereen de kans heeft te reflecteren op eigen ervaringen. Daarmee ondersteun je zowel je eigen proces als dat van de andere deelnemers.
– Nieuw bij 30NOW is dat er bij de jaargroep ook lokaal bijeenkomsten zijn. Verspreid over België en Nederland wordt er namelijk op tien locaties drie keer een meditatiedag georganiseerd. Ervaren meditatiebegeleiders zullen deze dagen ter plekke verzorgen. Tijdens het jaar ontvang je dus inspiratie, ondersteuning en verbondenheid tijdens de maandelijkse online bijeenkomsten, maar ook ter plekke van een groep bij jou in de buurt.

Ga jij de uitdaging aan om 365 dagen mindful te leven in 2022?
Meld je aan op www.30NOW.nl/jaargroep voor LEEF! 365 dagen mindful.

 

Graag brengen we nogmaals de eendaagse Live Cursus van Edel Maex onder de aandacht: Leren mediteren op 10 december.

In deze eendaagse Live Cursus kiest Edel Maex voor een parcours van één dag, met als enige bedoeling om te leren mediteren, met als enige context ons dagelijks leven.

Ciska Matthes verbleef van 1999 tot 2005 in een Japans zenklooster. In deze aflevering spreekt ze met Joost van den Heuvel Rijnders over haar verblijf. Luister naar aflevering 21 via Apple Podcast, Spotify of ga naar 30NOW.nl/podcast

Afsluitend willen we iedereen die een donatie heeft gegeven van harte bedanken. Met jullie steun worden de dagelijkse Live Meditaties en Live Lezingen mogelijk gemaakt. Benieuwd naar aankomende live sessies?
Bekijk de actuele planing op 30NOW.nl/live

Hartelijke groet,
Team 30NOW

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties