‘Bewegen met aandacht’ van Marion Werger

,

Vanaf vandaag bieden we naast ‘Meditatie voor iedereen’ ook ‘Yoga voor iedereen’.
Marion Werger biedt met ‘Bewegen met aandacht’ 6 toegankelijke Yoga-lessen die helpen je om dieper in jezelf te zakken, om van daaruit de kracht in jezelf en je maximale potentie te ervaren.
Dit en meer in deze nieuwsbrief van zaterdag 3 september 2022.

Nu beschikbaar: ’Bewegen met aandacht’ – Uit je hoofd, in je lijf met yoga en adem.

In je eigen tempo, op je eigen plek maak je kennis met de tien spirituele metgezellen.
In de boeddhistische psychologie worden tien heilzame kwaliteiten of deugden genoemd, die het welzijn van onszelf en van de wereld waarin we leven kunnen verfraaien. Je zou deze tien spirituele metgezellen, die officieel wel de tien ‘vervolmakingen’ (of pāramī in het Pali) worden genoemd, kunnen beschouwen als voorlopers van de hedendaagse positieve psychologie, die gericht is op welbevinden en optimaal functioneren.

Marion Werger nodigt je van harte uit om mee te doen met een nieuwe verdiepingsreeks “Bewegen met aandacht”. In 6 verdiepende yoga sessies, met ieder een eigen thema, neemt Marion je mee voor een moment voor jezelf om de aandacht van buiten naar binnen te brengen.

Yoga, adem en meditatie helpt je om dieper in jezelf te zakken om van daaruit de kracht in jezelf te ervaren en je maximale potentie te ervaren. Dit geeft van binnenuit ruimte en innerlijke vrijheid.

  • Deze Yoga Verdiepingsreeks is voor iedereen toegankelijk. Dat betekent dat er opties worden aangereikt voor de yogahoudingen passend bij jouw lichaam en de mogelijkheden die er zijn.
  • Na activatie kun je gelijk thuis aan de slag! Je krijgt direct toegang tot de 6 online yogasessies met de mogelijkheid om vragen of ervaringen te delen.
  • Meer informatie: 30now.nl/bewegen-met-aandacht

‘Spreken vanuit wijsheid’

Riët Aarsse gaat bijna (8 september) van start met de Live Cursus “Spreken met wijsheid”.
In de cursus wordt Insight Dialogue stap voor stap uitgelegd en daarbij gaan we ook onderzoeken hoe we in het algemeen communiceren. Want hoe we spreken is belangrijk!
Aanmelden is nog mogelijk.

Meer informatie en aanmelden >

‘Pak de regie!’

17 september gaat de Live Cursus ‘Kennismaking met Mindfulness – voor jongvolwassenen’ van start.
“Mediteren is niks anders dan even stilstaan in plaats van onbewust doorrennen. Met tips en oefeningen ga ​je meer aandacht ontwikkelen bij ​wat je voelt en denkt door de dag heen en uitvinden hoe jij daar ​bewuster mee​ kunt omgaan.”

Meer informatie en aanmelden >

Live tip

Zondagavond vanaf 20:00 gaat Joost van den Heuvel Rijnders in gesprek met Marion Werger. Marion is yogadocente en ademcoach. Tijdens dit gesprek verkennen we de verschillende yogastijlen, de overeenkomsten tussen het boeddhisme en het Achtvoudige Pad van yoga, de rol van yoga voor de beoefening van meditatie. En Marion zal natuurlijk ook een paar eenvoudige bewegingen begeleiden. Er is gelegenheid voor het stellen van vragen.

Voor meer Live Meditaties & Lezingen ga je naar 30NOW.nl/live

Afscheid Ven. Lobsang Gendun

Het is alweer een tijdje geleden dat Ven. Lobsang Gendun een meditatie heeft verzorgd bij 30NOW. Hij heeft aangegeven zich meer te gaan focussen op andere initiatieven, projecten in het buitenland en op een meer ascetisch leven. Hij zal voorlopig dus niet meer live gaan bij ons. Wij danken hem voor zijn bijdrage en toewijding aan onze missie! Gelukkig hebben we nog wel 14 meditaties en lezingen van hem in het archief.

Vragen?

Heb je een vraag, idee of opmerking? Deel het met ons via ondersteuning.30NOW.nl

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties