Mindfulness cursus voor studenten en meer nieuws!

Waarschijnlijk heb je de afgelopen weken regelmatig stil gezeten, maar 30NOW niet ? We hebben veel nieuws met je te delen!

27 maart start de nieuwe 6 weekse online mindfulness training: Kennismaken met Mindfulness voor jong volwassenen en studenten… of hebben we daar geen tijd voor?’ Onder begeleiding van ervaren trainers, verbonden aan de universiteit van Utrecht, leer je om te gaan met stress, ratio vs gevoel, angst om te falen en perfectionisme. Tijdens deze cursus ga je samen live oefenen en individueel verder verdiepen.
? Meer informatie en aanmelden: 30NOW.nl/studenten
Juist in deze tijd willen we de jongeren bereiken met deze cursus. Dat is niet niet eenvoudig en we waarderen het enorm als je ons helpt om deze cursus zichtbaar te maken onder studenten en jongvolwassenen!

Heb je al een mindfulness cursus gevolgd en wil je je beoefening weer eens wat opfrissen? Meld je dan aan voor de 6- weekse Live Cursus Mindful Opfrismomenten.

Eveline Brandt begeleidt je tussen 28 maart en 2 mei – zes zondagochtenden van 10.30 tot 11.45 uur – om weer eens stil te staan bij de stress(reductie) in jouw leven. Om samen te oefenen, op te frissen én uit te wisselen.
? Meer informatie en aanmelden: 30now.nl/mindful-opfrismomenten

Luister mee en kom in actie! Met de nieuwe podcast aflevering #14 – Verbonden met Myanmar. Riët en Joost gaan in gesprek over de relatie tussen meditatie hier in het westen en de boeddhistische traditie in Myanmar. Over de mensenrechtensituatie en de enorme veerkracht van ook jonge generaties die onvermoeibaar en geweldloos de straten opgaan. Wat kunnen we in Nederland doen voor de mensen die zo onvermoeibaar de democratie proberen terug te krijgen in Myanmar? Luister op Spotify, Apple Podcast, 30NOW.nl/podcast of je favoriete podcast app. 

Voor de Live Cursussen & Verdiepingsreeksen zijn we trouwens ook bezig met de voorbereidingen voor een hele bijzondere Verdiepingsreeks van sister Virañani. We zitten nog in de beginfase en kunnen je hierover volgende maand meer vertellen.

Een praktische verbetering: De zoekfunctie is verbeterd! Met je Lidmaatschap kun je nu tussen de ruim 500 meditaties en lezingen sneller vinden wat je zoekt. Zo kun je zoeken op kernwoorden, begeleiders, type sessies en meer. En wist je trouwens dat je de opnames van de Live Meditaties en Lezingen vrij kan delen met iedereen? Hiervoor gebruik je de deelknoppen (onderaan) op de terugkijk-pagina’s. 

Natuurlijk gaan we ook gewoon verder met dagelijkse Live Meditaties en de Live Lezingen op zondagavond. Zo kun je de komende weken deelnemen aan live sessies van Erik van den Brink, Ciska Matthes, Mariëtte Verhoef en Riët Aarsse. Bekijk het actuele schema op 30NOW.nl/live.

Als laatste willen we iedereen heel hartelijk bedanken voor de donaties in de afgelopen weken. Met de donaties maak je de Live Meditaties mogelijk en met je Lidmaatschap steun je het platform 30NOW op het gebied van techniek, ondersteuning, het aanbod en verdere ontwikkeling. 

Hartelijke groet,
Team 30NOW

 

Notificaties activeren
Notificatie ontvangen bij
guest
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties